joi, august 09, 2007

Top

Cine credeti ca e cel mai tare-n pula din Sud-Estul Europei? Libertatea va raspunde: Florin Prunea. Despre fostul portar al nationalei Romaniei se zice ca ar prinde Pro TV-ul cu pula lui enorma de 30 de centimetri, dimensiune pe care au marturisit-o nu doar foste iubite cu centimetru in gura, ci si fosti colegi de vestiar cu centimetru...umm, well, in alte parti. Urmatorul clasat, aproape cel mai tare-n pula din Sud-Estul Europei, este nimeni altul decat ilustrul "daca nu eu atunci macar pula mea sa fie celebra" Fizz (24 de centimetri dupa ultima operatie), urmat la doar un centimetru de cel mai om bun din Sud-Estul Europei, Stefan Ba(shi)nica Jr. Urmatorii clasati sunt neinteresanti si mahniti, in persoana lui Florin Piersic Jr., care, desi nu sparge seminte la fel de misto ca tac-su, se pare ca sparge alte lucruri cu mai mult spor, si Tudor Chirila, care, iata, contrazice teoria mea cum ca melodiile Vamii Vechi sunt atat de nasoale pentru ca vocalul o are mica.

Sunt foarte curios cate adolescente au castigat bani buni de pe urma acestui articol pentru ca au pariat ca Fizz are pula mai bengoasa decat Tudor Chirila. Dar si mai curios sunt cui mama dracu' foloseste un astfel de clasament. Poate doar mie, am de ce sa rad zilele astea.

P.S. Fetelor, va rog sa scuzati referirile obscene la organul sexual masculin, dar pana si eu mai injur din cand in cand si, in plus, se potriveau ocaziei.

6 Comments:

Blogger Unknown said...

Atentie, in editia de astazi, la metrou, am vazut ca una din fetele Cheeky are pietre la rinichi!

9:20 a.m.  
Blogger Andra Ilias said...

nu rata libertatea de azi ca saga continua!

12:30 p.m.  
Anonymous Anonim said...

no problemo pentru limbajul explicit maestre,you just made my day=))

3:59 p.m.  
Blogger Lamya777 said...

foarte funny, oricum, fara limbaj nu avea acelasi efec=))
ps: i blogrolled you :) dar nu numai pt acest post:))

1:13 p.m.  
Blogger Woland said...

mersi de apreciere, dar, din motive dubioase, nu pot sa-ti vad profilul si, deci, nu stiu nici care e blog-ul tau ca sa iti pot returna favoarea.

2:50 p.m.  
Blogger Ateliere de Creatie said...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

12:46 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home