duminică, iulie 01, 2007

Blogger nou

De vreo saptamana tot rasfoiesc blog-ul lui Adrian Nastase. L-am avut profesor la facultate in anul care tocmai s-a incheiat si pot sa spun ca, spre deosebire de majoritatea oamenilor, am vazut si o alta fata a lui decat aceea pe care o afiseaza la televizor.

Din punct de vedere intelectual, Adrian Nastase este un om extrem de inteligent si cult, e o reala placere sa stai de vorba cu el despre orice si este o placere la fel de mare sa il asculti vorbind, explicand, prezentand sau analizand. Din punct de vedere profesional, este un profesor impecabil. A depasit asteptarile tuturor venind la fiecare curs, predand totul foarte serios si riguros, evaluand obiectiv si corect studentii. Pe politicianul Adrian Nastase nu as vrea sa il disec aici.

Dar, cumuland toate aceste dimensiuni, omul Adrian Nastase este demn de admiratia si respectul mult mai multor oameni decat cei care il admira si respecta astazi. Si in conditiile astea nu pot decat sa ma intristez cand ii citesc pe istericii care il injura cu spume la gura fara niciun argument si fara nicio explicatie, dar si sa ma bucur cand vad ca exista oameni care reusesc totusi sa disocieze omul de politician si sa aprecieze ceea ce este de apreciat.

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Ce materie preda?

11:12 p.m.  
Blogger I said...

Nu-s fana Nastase pt ca nu sunt fana a vreunui politician roman.O sa dau si eu prin blogul sau deoarece ma intereseaza cum gandeste .Si nu in ult rand,ma bucur ca exista oameni care nu clasifica oamenii in "buni" si "rai",si pot sa faca distinctie intre natura pedagogica si cea politica a unui individ.

11:34 a.m.  
Blogger Woland said...

@anonim

Drept International Public

7:31 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Eh, lejer :d
Credeam c-o fi si el vreun civilist :)

10:17 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Bai asta ma gandeam si eu zilele astea, o fi blogul acest 'publicity stunt' cum vor unii sa il numeasca dar sincer eu prefer sa il citesc ca atare, nu ma indoiesc ca e un om cult (se vede), asa ca atata timp cat nu amesteca politica si timpul liber e ok :)

12:04 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home