vineri, iunie 30, 2006

Caldura mare, moncher...

Iertare pentru saptamana de absenta. Am sucombat sub soarele asta ticalos. I'm melting even as I write this.

In alta ordine de idei, am ratat intalnirea bloggerilor organizata de nihasa (cel putin cred ca el a organizat-o pentru ca de la el stiu de existenta ei). Imi cer scuze pentru absenta lui
ago (singurul pe care il cunosteam personal dintre cei prezenti), dar si celorlalti pe care nu ii cunosc si pe care i-am privat de prezenta mea diafana si incantatoare. Sper sa ma iertati candva.

Caut sa ma afiliez la demersul cultural intitulat bookblog. Mi se pare o initiativa foarte misto iar daca o sa reusesc prin recenziile pe care le-am scris si le voi mai scrie sa conving macar o persoana sa se (re)apuce de citit in mod regulat, imi voi fi facut pe deplin datoria fata de patria muma.

In my selfish corner, i'll only say this - i want to go to the seaside. I need to see the beach, feel the wind and take a LONG bath in the sea. OMG, this sounds like a 5th grade composition. but i still want to enjoy a well-deserved vacation far away from this filthy city full of filthy people. Yeah, i mean that literally. Gimme a break, folks, water and soap really DO mix and they never killed anyone. Although dust and perspiration is a deadly combo for most carbon-based lifeforms. Anyway...

Tot pe o linie optimista si ca sa fac acest blog sa arate a jurnal, incep sa vina rezultatele sesiunii. 4 de 10, un 7 si un 8. Daca maestrul Iorgovan va plusa si dumnealui cu un 10 o sa pot considera ca am avut o sesiune reusita. Asta daca nu cumva cei care au comis-o p-asta l-au ofticat prea tare. Ma rog, au si ei dreptatea lor, dar e imprudent sa dai drumul la asa ceva intr-un cotidian national in preziua examenului.

Doresc pe aceasta cale sa-mi anunt prezenta la urmatoarea intalnire a bloggerilor, sa-mi anunt lehamitea fata de tara infecta in care traim si fata de mizeria Bucurestiului, sa-mi anunt plictiseala enorma care m-a cuprins si sa ma laud ca m-am apucat sa invat sa joc Magic: The Gathering.

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

1. De unde ai The Gathering ? Vreau si eu!
2. Multumesc pentru implicarea in bookblog. Si eu am avut aceeasi idee in cap cand am pornit blog-ul: o singura persoana si blog-ul si-a indeplinit misiunea.

10:54 p.m.  
Blogger Woland said...

am un prieten care a deprins mestesugul prin Spania. acum invat si eu. nu am carti, momentan, pentru ca nu stiu de unde se pot cumpara in .ro, insa am Magic Workstation (a nifty piece of software) la care am bagat o biblioteca de vreo 12000 de carti si cateva zeci de deck-uri predefinite si exerses online cu amicul respectiv.

12:06 a.m.  
Anonymous Anonim said...

"Doresc pe aceasta cale sa-mi anunt prezenta la urmatoarea intalnire a bloggerilor, sa-mi anunt lehamitea fata de tara infecta in care traim si fata de mizeria Bucurestiului, sa-mi anunt plictiseala enorma care m-a cuprins si sa ma laud ca m-am apucat sa invat sa joc Magic: The Gathering." pacat ca iti irosesti pubertatea pe aceste meleaguri, se vede ca ai potential asa ca termina repede aceasta scoala de rahat si tule-o neica, inteleg ca ne urasti si de aceea nu pleci mai devreme - vrei sa ne faci in ciuda. P.S. ai terminat cumva jocul - "cu putulica in tarana" ?

9:47 p.m.  
Anonymous Anonim said...

That's a great story. Waiting for more. Manchester flights to sydney Computer overcoming software Somat protonix ferrari crest kubota wheels and tires Marital misconduct in divorce settlements missouri

11:40 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Excellent, love it!

7:06 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home