vineri, august 04, 2006

Fun in the Sun

Maine plec la mare. Trenul rapid 681 ma va duce direct pe litoral. Maine la 14:20 o sa vad marea.

Ce se mai intampla in lume in timp ce eu fac bagaje? Marian Oprisan e pe cale sa-si piarda locul de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea. Nimanui nu-i pasa, poate doar celor direct interesati de a-i lua locul si farfuria cu ciolane. Ovidiu Tender si-a vazut ieri pentru prima data copilul nascut cu o luna si ceva in urma, pe care n-avusese ocazia sa-l vada deoarece se afla putin pe la puscarie. Pe caldurile astea, avantaj el ca a avut parte de racoare. Asa, si? Presa, penibila ca de obicei. O intrebau pe mama copilului, gagica "omului de afaceri" - "Cum a reactionat dl. Tender?". Cum dracu' sa reactioneze?! I-a dat un cap in gura lu' ala micu'. Femeia, cumsecade, zice si ea "Cum sa reactioneze, ca orice parinte. S-a bucurat.". Jurnalistul insista - "Si ce-a zis, ce a facut?". Asta suna exact ca intrebarile alea puse sinistratilor. Alora le luase apa porcul, televizorul si jumatate din casa, iar Catalin Radu Tanase ii intreba "Cum va simtiti acum ca apa v-a luat agoniseala de-o viata si ce-o sa faceti in continuare?". Mi se pare fenomenal.

Maine plec la mare.

Pe plan extern, Israelul bombardeaza Libanul, Libanul bombardeaza Israelul si Steaua s-a calificat in turul 3 preliminar al Champions League. Primele doua puncte nu ne intereseaza, ne inscriem in trend si chicotim "au mai murit cativa" cand vedem noutatile la stiri. A treia insa ne racaie urat de tot. Personajele sinistre de la conducerea Stelei, respectiv Gigi Becali si Meme Stoica, mi se pare ca devin din ce in ce mai monstruoase si penibile pe meci ce trece. Acum vreun an Meme batea un suporter. Orice oficial de la orice club din orice tara civilizata, daca ar fi facut asa ceva, acum ar fi cules capsuni si indreptat banane pe un camp in Spania. Meme, nu. El a ramas tot acolo, unde-l stim. La meciul din Supercupa cu Rapid, Meme iar s-a injurat cu aia pe-acolo, s-a facut de ras, apoi a pus pe site-ul echipei un comunicat de presa in care isi justifica faptele subumane prin aceea ca "s-au proliferat" injuraturi la adresa lui. LOL? In fine, acum cateva zile, Becali a fost acuzat de Cristi Borcea ca a cumparat meciuri ca sa ia campionatul trecut. Surprinzator sau nu, latifundiarul din Pipera n-a negat, ba aproape ca a recunoscut fatis. Rapidul sare in sus, noi ne intrebam cu ce am gresit ca acesti hoti sa ne fure si ultima bucurie si mandrie, fotbalul, iar Armata Ultra isi freaca pumnii asteptand sa bata niste belgieni. Asa, preventiv, poate-s pedofili. Ma gandeam sa initiez o petitie - toti cei care vad fotbalul ca pe un sport de traditie, toti cei care admira Steaua pentru trecutul echipei si pentru trofeele si rezultatele obtinute, toti cei care reusesc sa treaca dincolo de "Forzza Steaua", "sunt caine pana la moarte", "haide, hai, Rapid Giulesti" si sa aprecieze toate echipele pentru ca e roman iar acestea reprezinta Romania, toti acestia ar trebui sa semneze pentru curatarea fotbalului romanesc de oamenii care l-au distrus, alde Mircea Sandu, Mitica de la Liga, Copos, Becali si Stoica, Borcea si Netoiu si asa mai departe.

Maine plec la mare.

Mda, la urma urmei, nu ma prea preocupa decat faptul ca maine plec la mare si trebuie sa gasesc un mod de a ajunge din Jupiter in Mamaia la Fatboy Slim. Pana cel mai devreme sambata viitoare n-o sa ma mai cititi, dar nu-i nimic, n-o sa va citesc nici eu pe voi. Va salut din mersul trenului.

Maine plec la mare.

4 Comments:

Blogger Papusa ruseasca said...

o sa mergi la fat boy slim? minunat! te rog pune si niste poze pentru oamenii tristi care au visat sa mearga, dar care au fost invinsi de indicele economic microscopic din buzunar! nice blog! i love reading it! :)

12:02 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Petitiile astea din pacate nu prea au efect.. Si, cum ti s-a parut la Fatboy Slim?

1:04 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Keep up the good work Black jack header website Spa brazilian bikini wax best budget graphics card Samsung a310 ringtones http://www.glacier-bay-faucets-3.info/Mohen-faucet-repair.html mighty mule gate opener motherboard replacement afordable dental inssurance Leather girls bondage Transsexual hardcore photo buy vicodin Stuffin in ass huge object Downloadable european porn Jewelry engraving business cheap international calls Farmers insurance group companies iv hummer 2 mpg 1400 intruder air filter

12:10 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

1:26 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home