vineri, martie 09, 2007

Intrebare

Eloa zice ca trebuie sa fii rau ca sa te placa femeile si sa ajungi in chiloteii lor. Nimic mai adevarat. Intrebarea este, dincolo de toata propaganda egalitarista despre "rolul proactiv al femeii in societate" and all that shit, ramane, totusi, nevoia femeii de a fi dominata? Femeia de succes cu o cariera reusita, care ziua calca subalternii pe cap, nu rezista daca n-o asteapta seara acasa un barbat al dracu', tupeist si nesimtit care s-o lipeasca de perete si sa i-o traga? Ce misto...

11 Comments:

Anonymous Anonim said...

cata PRECIZIE!!!!

"I need you(r help)...!!!!!!
...ACOLO...LIPITA DE PERETE...CU PICIOARELE DESFACUTE

restul problemelor le rezolv singura!!!!!

11:10 p.m.  
Blogger Ela-Iliesi said...

Se numeste ATRACTIE. Si toti avem nevoie de ea. "Absolut intamplator" barbatii sunt atrasi de aspectul fizic, iar femeile de barbatii cu personalitate.. Wait, what's your age? And you didn't know that already?

11:17 a.m.  
Blogger Woland said...

sa nu luam lucrurile asa in serios. sa nu pledam patetic ca devenim penibili.

4:34 p.m.  
Blogger otrava said...

nu am ramas deloc marcat de paris je t'aime. insa astea sunt starile mele de acum

8:57 p.m.  
Blogger Andra Ilias said...

chestia asta e cu dus si intors. pana la urma toti purtam masti in societate si in cuplu. daca esti femeie puternica profesional, asta nu inseamna ca nu poti fi si vulnerabila sentimental, iar un barbat care sa nu se sperie de capacitatile tale si sa stie sa descopere sensibilitatea, sa stie sa te ocroteasca, este, cred, ceea ce-si doreste orice femeie inteligenta (stiu ca unii ar zice ca aceasta alaturare este paradoxala!).

12:21 p.m.  
Blogger andr33a said...

cred ca oricine are nev de un partener care sa stie cum sa il/o puna pe jar..it;s goes the same way with men, too

1:36 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Ce misto ... :)

4:14 p.m.  
Blogger Woland said...

@otrava: ideea era ca, daca nu ideile de acolo, cel putin cuvintele in care erau ele exprimate se citesc si la tine.

@andra: alaturarea nu e neaparat paradoxala. depinde ce definitie dam termenului "inteligenta" ;)

@phoebs: bravo! tu chiar te-ai prins sau mimezi bine de tot.

5:16 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Alunecos, ca de obicei, însă nu îmi dau seama în ce scop... hmmm, anyway, subiect oarecum interesant, însă chiar nu văd de ce este atât de special (de ce fierbe toată lumea). Vorbim de o interdependenţă evidentă, însă de mentalităţi diferite privind jucărioara favorită şi cum să o primeşti. Totuşi, eu întreb, chiar este sexul centrul Universului şi trebuie ne legăm neapărat de actul procreativ la orice pas?
Ideea este că, oricum, cei mai mulţi au o minte blazată şi nu vor înţelege mare lucru, însă asta este. Salutări!

2:08 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Eloa declara multe, iar majoritatea sunt subiecte care creeaza controverse. De exemplu, cel mai aprins subiect al ei cred ca a fost cel despre barbati in care vad ca persista...Dar dilema mea e: a gasit un tip pe care il poata accepta? care sa nu fie a sissy... Ma indoiesc ca Ea este centrul universului Lui. Cum l-a "dresat", asa il are.
In ceea ce priveste insemnarea ta, cred ca pana la urma e vorba de preferinte, de caracter sau poate ca deja intervine rutina sa ii domine pe toti la munca si vrea opusul in viata personala. All in all, Eloa iar vrea traffic.

10:33 a.m.  
Blogger lovermann said...

women all over the world unite and let us divide your legs and conquer your vaginas.all hail god penis.drepturi egale?recunoasterea meritelor?!FUCK NO!GOOD LONG WILD SEX.and you say u've evolved..gees.

10:41 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home