marți, februarie 27, 2007

Urecheala

Cotidianul nostru, al tuturor, Libertatea, scrie in numarul de ieri despre primarul nostru, al tuturor, Marean "care este" Vanghelie. Ce scrie? Ca omul i-a invitat pe tinerii social-democrati la Bamboo ca sa le castige voturile pentru sefia filialei PSD Bucuresti. Ce mai scrie? Ca Vanghelie a declarat cu privire la contracandidatii si detractorii sai, printre care Nicolae Banicioiu, cel mai TSD dintre TSD-i (adica seful lor), ca o sa le faca acestora niste lucruri tare necuviincioase daca nu se calmeaza. Ce lucruri? "O sa-i iau, o sa-i bag intr-o camera, o sa le tai urechile si o sa-i fut in cur!". O singura nelamurire am - daca le taie urechile, de ce ii mai tine cand ii fute?

2 Comments:

Blogger andr33a said...

Sincer nu ma mai mira nimic de la acest Marean..este clar ca, pentru el, viata politica este ceva ce se joaca pe maidan. Cat despre ziarul in care ai citit stirea, surpriza este si mai mica, este exact genul de stire pe care sa il gasesti in Libertatea, asta pe langa fata de la pagina 5 si prezentatoarele de meteo topless.
Cotidianul rulzz! :D

10:20 a.m.  
Blogger Woland said...

aiurea. Libertatea e cel mai tare ziar. e Romania adevarata. pardon, Romanica. e reprezentativ pentru ce vor cea mai mare parte din romani sa stie, sa auda, sa citeasca. arata felul de a fi si modul de a gandi a majoritatii romanilor.

Libertatea FTW!

8:42 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home