vineri, mai 25, 2007

Acei jurnalisti isterici si masinile lor zburatoare

Jurnalistii romani lovesc din nou. Asta ca tot ii deplange toata lumea, ca, vezi Doamne, sunt victime ale politicienilor si oamenilor de afaceri care ii sictiresc si ii agreseaza in timp ce ei nu fac altceva decat datoria lor de profesionisti, de "caini de paza ai democratiei". Cititi aici cam ce fel de jurnalisti avem noi, cu facultatile facute pe la particulari si cu deontologia profesionala scapata in veceu, cam ce fel de oameni se erijeaza in "caini de paza ai democratiei" si arunca cu rahat in oamenii care nu le tolereaza imbecilitatea, agresivitatea si prostia.

Cateva extrase din articol:

"Un reporter al Televiziunii Romane este pe cale sa arunce in aer relatia Romaniei cu NATO. Alina Grigore, de la departamentul Stiri, se afla in prezent „sechestrata“, de oficialii Aliantei intr-un hotel din Afganistan. Aceasta plecase intr-un tur de presa la Cartierul General NATO din Bruxelles si la misiunile din Afganistan si Pakistan. La Kabul, reportera TVR a incalcat mai multe dintre normele de securitate impuse de NATO. Un raport intern facut de oficialii Aliantei arata ca Alina Grigore a incercat sa saboteze conferintele de presa si a hartuit cu intrebari inoportune mai multi oficiali."

"Comportamentul acesteia din ultima vreme i-a exasperat pe partenerii din Alianta, care au fost fortati zilele trecute sa o „sechestreze“ pe reportera TVR intr-o camera de hotel."

"Cum prezenta ei in Afganistan se datora unei invitatii facute de Directia de Diplomatie Publica a NATO, si nicidecum Ministerului Apararii Nationale, oficialii de acolo au avertizat-o pe aceasta sa renunte la escapadele sale. In loc sa se potoleasca, reprezentanta postului public a devenit agresiva cu organizatorii. Un raport intern NATO povesteste ca „jurnalista a incercat sa saboteze conferintele de presa, a hartuit oficialitatile cu intrebari fara rost si a fost agresiva cu ofiterii“. "

Cititi tot materialul de pe site ca sa vedeti cum ne fac jurnalistii nostri de cacat in fata oficialilor NATO si cum ne grabim sa luam apararea unor indivizi care n-au niciun strop de demnitate si decenta in meseria pe care o practica si a caror agresivitate absurda, a caror prostie feroce si inutila a ajuns sa fie condamnata si dincolo de granite. Daca asemenea personaje reuneste categoria profesionala a oamenilor de presa, nu mai trebuie sa ne miram ca tot ce inseamna mass-media la noi este influentat politic, este bazat pe opinii si interpretari personale, nu pe fapte, este sententios si tendentios, nu informativ.


5 Comments:

Blogger autoarbiter said...

trebuie sa recunosc ca paranteza aia nu trebuia facuta. imi cer scuze. totusi asta nu schimba cu nimic rolul postului, asteptam o solutie la problemele noastre [ale romanilor in general, cam la asta se refera si acea paranteza]. nu am sa modific postul si nici nu sterg comentariul pentru ca ai dreptate.

4:17 p.m.  
Blogger Woland said...

problema tigancii imputite este o falsa problema. este inca o tentativa de a-l face de cacat pe presedinte si de a-i mai stirbi din popularitate. acum au incercat sa-i puna pe tigani in capul lui, maine poate vor incerca sa faca asta cu ungurii. cert este ca Romania are probleme mult mai mari decat conflictul verbal dintre presedinte si o ziarista oarecare. se face atata galagie pe tema asta incat a devenit jenant. solutia pentru romani este sa lase-n pula mea gargara si sa puna mana sa munceasca daca vor o viata mai buna.

8:33 p.m.  
Blogger I said...

Si nu in ultimul rand bazat pe ratingul obtinut ,care creste invers proportional cu nivelul calitativ al programului trensmis;)(educatia ,bat'o vina!)Eu l'am votat pe Base strict pt ca a scos niste dosare,cei care l'au votat pt ce a promis sunt incapabili sa discearna ca nu vine el sa le puna'n traista tone de bani daca ei stau ca trantorii.Nu poate si nici nu cred ca vrea asta .Ii scuz si perla scoasa(cam misogina de altfel:))deoarece imi fac mea culpa-si eu am scapat cva asemanator ieri :">

10:11 a.m.  
Blogger Woland said...

de ce ti se pare misogina? doar pentru ca era adresata unei femei?

12:38 p.m.  
Blogger I said...

yep ...glumeam numai.insa asta ma deranjeaza cel mai mult deoarece nu cred ca ar fi adresat acelasi pseudo-epitet argotic daca reporterul in cauza ar fi fost un El ...in rest ,numai de bine.prea se fac 'nspe mii de dezbateri intre 'deontologi'.asta e,eu una's adepta monarhiei dar pan' la ideea mea (utopica de altfel),merge si un base care mai gafeaza uneori .

10:02 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home