duminică, ianuarie 17, 2010

Music is my hot, hot sex

Primele discutii cu o persoana pe care tocmai ai intalnit-o graviteaza, in general, in jurul muzicii pe care o asculta, filmelor pe care le-a vazut. Poate in jurul cartilor pe care le-a citit, daca ai noroc. Judecam oamenii dupa modul in care isi petrec timpul liber. Dupa sursele din care isi imprumuta parerile sau ideile. Judecam relatiile dupa compatibilitate. Compatibilitatea scrisa in astre, pentru cei care cred in zodii sau pentru cei care au un rang astral enorm. Compatibilitatea intelectuala pentru cei care savureaza pillow talk dupa sex, in loc sa se intoarca pe partea cealalta si sa inceapa sa sforaie. Compatibilitatea sociala pentru cei care au retineri sa-si duca femeia cu pamant sub unghii la serate selecte.

E corect sa ne consideram incompatibili pentru simplul fapt ca tu asculti ce-ti spune MTV-ul sa asculti? E normal sa ne consideram incompatibili pentru ca tu uzi scaunul la comedii romantice care pe mine ma adorm sau ma fac sa ma gandesc la filme porno sau la mancare chinezeasca?

E important ce muzica asculti, la ce filme te uiti, ce carti citesti? Am iesit cu femei care pareau perfect compatibile pe domeniul asta. Last.Fm compatibility? Super! Ne-am spart farfurii in cap in primele doua saptamani. Probabil nu-i o regula. Dar traim intr-o lume in care cunosti o persoana daca o ai in lista de mess. In care o relatie nu exista daca nu e scrisa pe Facebook. Multimedia shit means something.

Iadul e o bodega dubioasa, cu peretii lambrisati, cu fete de masa in carouri, in care femei intre doua varste danseaza Macarena si Meneaito.

10 Comments:

Blogger Butterfly said...

Vila Bran? :))
dar acolo nu aveau fete de masa in carouri :))

8:56 p.m.  
Blogger Beauty said...

lol, si inca nu ai luat in considerare parerile despre politica, religie si familie. atunci sa te vad pe unde scoti camasa... de compatibilitate :))

9:16 p.m.  
Blogger Woland said...

daca femeia aduce vorba despre asa ceva la prima/a doua/a treia intalnire, nici macar nu stau prin preajma sa aflu cam cat de compatibili suntem :))

10:05 p.m.  
Anonymous starnaret. said...

oho, si n-ai vrea sa stii cum functioneaza compatibilitatea asta intre adolescentii din ziua de azi - sau mai bine zis, pana unde au ajuns sa o duca.

e la moda sa iti doresti sa il sugi grav pe gigi ala care asculta hip-hop ca si tine (ca e cool), se imbraca de la bershka - varianta masculina si o gramda de alte chestii dubioase.

ba chiar as spune ca lucrurile pentru astia mici se desfasoara doar dupa compatabilitaturi de aparenta. si asta-i trist, caci nu o haina sau o muzica ar trebui sa-ti aduca sansele de a fute o minora buna catre 0 sau rapid catre +100.

4:15 a.m.  
Blogger io-n Dushu Tau! said...

hmm..compatibilitate? pentru ce? oricum lucrurile care ne aduc impreuna ne despart apoi iremediabil. prefer oameni cu opinii diferite de-ale mele, ca poate mai am ce invata, sa am ce dezbate si discuta, sa simt ca traiesc. Cu oamenii compatibili traiesti o cvasicoma. si in coma sexul nu e interesant :D

10:34 a.m.  
Anonymous Gia said...

incepi sa ai o fixatie :))

it's ok, lots of Bonsai to be taken care of.

6:57 p.m.  
Blogger Ionut P. said...

Sa mor eu daca nu is de acord total! Sa fac ceva pe ea de dragoste... eu sunt acel tip "pampaplau" (sentimental, galant, etc) si mi-am dat seama ca nu conteaza sa ai papagal... sa fii un gentleman in ziua de azi... In ziua de azi daca esti porc te-ai scos... Motto universal acum: "Beau si f;t ca masina de cusut!"... F'it!... M-am saturat... unde e esenta de odata?...

11:20 p.m.  
Anonymous Nymphesia said...

interesanta descrierea iadului. in iadul meu personal se adauga barbati intre doua varste care se uita dupa pustoaice minore. si jaga-jaga.

10:36 p.m.  
Anonymous crestere said...

muzica intr-adevar face parte din noi. eu unul nu cred ca as putea trai fara muzica..

11:56 p.m.  
Blogger Maria Magdalena said...

Interesanta descrierea ,muzica este viata mea si face parte din noi.

12:07 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home