sâmbătă, august 12, 2006

I'm Back II

Am ispravit si cu marea. N-am mai fost la Fatboy ca mi-a fost lene, dar mi s-a povestit ca a iesit misto, cu un show de 2 ore in care publicul a fost foarte implicat si cu un after-hours sublim semnat Haute-Couture de la Suie. Am descoperit placerea absoluta de a lenevi pe plaja o dupa-amiaza intreaga cu o carte si un iPod, cand simti cum te inteapa cate o scoica si vezi pescarusii cum se rotesc deasupra ta. Am mancat chili con carne, enchiladas si burritos pana n-am mai putut, totul udat abundent cu Desperados si tequila. Note to all interested - in Costinesti preturile sunt rusinoase fata de Jupiter, unde am stat eu, asa ca acolo am reusit sa beau tequila buna (da, chiar buna) cu 20 de mii shot-ul. Anyway, am preferat sa evit susele estivale, dar am pierdut o seara la cinema la Codul lui Da Vinci si, oricat de infect ar fi filmul in sine, seara a fost foarte misto din motive pe care nu le pot face publice. In rest, culcat la 5 dimineata, trezit la 12 in cel mai rau caz, asa ca sa nu se intrebe nimeni de ce nu se vede pe mine ca am mers la mare.

In alta ordine de idei, am de facut publice doua lucruri:
1 - Din scoala generala si pana in ziua de azi ascult manele la petreceri. Nu ca un poponar sinistru, non-stop si nu am manele pe iPod, dar la cate o petrecere dansez cu placere pe ele. Asta pentru ca vad ca am ajuns subiect de tachinari si nu vreau sa creada cineva ca sunt ipocrit. Remus Talent merita sa moara cu prisosinta pentru ca e un manelist sinistru. Costum alb si palarie mov, wtf?! Da, am camasa creponata, chiar vreo 2, si am si pantaloni de in si ciocate, dar nu din alea penale cu varful ridicat in sus. Oricum ar fi, nu simt ca as datora vreo explicatie cuiva in ce priveste slabiciunea mea pentru o manea sanatoasa la un chef, dar poate e mai bine sa ofer o nota informativa publicului cititor.
2 - Plec la Timisoara la sfarsitul saptamanii.

2 Comments:

Blogger Woland said...

nu ma refeream la tine, Ana, nu-ti face griji. stiu de gluma, dar faza e ca nea' virgil, din motive care ma depasesc, a gasit o fascinatie dubioasa pentru a ma intepa sperand sa ce? sa ma faca sa par ipocrit? sa va faca pe voi sa nu ma mai cititi? nu prea itneleg, asa ca m-am gandit ca oarece informatii suplimentare pe problema nu strica.

Apropo, nu bem si noi o bere zilele astea?

1:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

That's a great story. Waiting for more. Ball baton power rouge winner air cleaner Alternative impotence John m. adams malpractice west virginia pain ultram 24 hr answering services online roulette Design a flower bed Csn you buy proactiv soution in malls Fat mom and mature boy 21 trademark attorney Free trial spyware remover Hong kong dance concert info on valtrex black dating buy viagra Canadian accutane

12:55 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home