vineri, februarie 05, 2010

What do you want?

I want a pony.
What kind of pony?
A pony to ride.

Te insori. La douazeci, la treizeci, la cat considera ma-ta, prietena ta sau societatea ca e bine. Nu conteaza. Important e ca te insori, ca asa e crestineste, sa dai muie cu inelul pe deget. Din vorba in vorba, faceti un copil. O fata. Tu muncesti din ce in ce mai mult ca sa tii acasa doua muieri. Fiica-ta creste. Primul cuvant pe care o sa-l spuna e "mama", deci ia pula anticipat. Al doilea e "caca". Cam astea sunt prioritatile ei. Nu, nu te numeri printre ele. Incepe sa mearga, sa citeasca, sa scrie, merge la gradi, apoi la scoala. Apoi la liceu. Ai belit pula. O sa cunoasca un fatalau de care o sa prinda drag. Poate o sa scrie in jurnal despre el. O sa se isterizeze cand o sa te prinda citindu-i jurnalul. O sa te injure (in gand, daca ai noroc) cand o sa-i interzici sa se duca la discoteca cu fatalaul. O sa isi lase hormonii sa umble liberi si intr-o zi, cand tu o sa fii plecat din oras cu treaba, iar ma-sa o sa fie pe undeva pe la coafor/spa/masaj/amant, o sa-l aduca pe fatalau acasa si o sa se futa cu el. Da, exact, fatalaul o sa-ti futa fata. De mai multe ori. Poate o sa-i dea si muie, poate o sa i-o bage si-n cur. Poate o sa fie cu catuse si bice, cum visai si tu cand erai tanar. Dar cel mai distractiv e ca tu nici n-o sa stii ca ea se zbantuie in pula in veceul unei carciumi dubioase in timp ce vorbeste cu tine la telefon si-ti spune ca iar n-a venit profu' de mate la ora si s-a dus si ea cu colegele la un ceai.

I want the sunset.
You can't have the sunset.
Then I want a Corvette.

Se ia acelasi scenariu de mai sus, cu urmatoarele modificari: ai un baiat. Si asta te injura, si pentru asta tre' sa muncesti extra ca sa-i bagi o chifla-n burta si, in general, si asta e la fel de infect ca si fiica-ta imaginara de mai sus. Diferenta avantajoasa pentru tine ar fi ca p-asta nu ti-l fute nimeni. Teoretic. Ai planuri mari pentru el, il visezi doctor, avocat sau ceva de isprava. Sa mearga sa studieze in strainatate, sa faca doctoratul pana la 30 de ani, sa aiba bani, sa moara pizdele dupa el, sa fie un domn. Sa fie cam tot ce n-ai fost tu la vremea ta. Cel mai distractiv e sa te vedem cu totii cum o sa reactionezi cand ti-l prezinta pe iubitul lui Marcel, un moldovean stirb cu pamant sub unghii pe care fii-tu il considera un "baiat deosebit, care ma intelege si ma sprijina si pe care il iubesc". Si da, in scenariul asta, fii-tu o ia, n-o da. L-ai sters la cur cand era mic ca sa aiba Marcel un locsor curat in care sa-si clateasca pula.

Ideea e ca si tu, ca orice om, iti doresti cacaturi. Vrei sa fie bine pentru tine si pentru toti ai tai. Degeaba. N-o sa fie. Indiferent cat te-ai chinui, cat suflet ai pune si cat te-ai stradui sa mearga treaba asa cum trebuie, pana la urma ceva o sa iasa nasol. Asteptarile iti vor fi inselate. Oamenii din jur vor da mai putin decat speri tu. Cu cat te obisnuiesti mai repede cu asta, cu atat o sa te distrezi mai bine. De toti banii tai.

16 Comments:

Blogger Unknown said...

well...am tot intrat pe blogul tau sa vad daca ceva noutati au fost convinse sa se aseze pe'aici. Dar pauza, cateva zile. Acum, citind ultimul tau post, chiar incep sa cred in spusele tale: ca esti un celibatar convins, vei fi si, poate vei ramane.

Best regards! :D

1:57 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Da, dar o să fie un celibatar fericit.

Te citesc de ceva vreme. Frumos, Maestre.

Apropo de pizde, vorba unui tată. "Bă, tu-ţi bagi pula-n munca mea de-o viaţă?"

7:53 a.m.  
Blogger io-n Dushu Tau! said...

lol, Catherine R tu de casnicie fara copchii n-ai auzit? sunt oameni care nu-si doresc si nu fac. si zau..la contextul actual sa faci copii inseamna sa ii condamni din spermatozoid la nefericire.

10:48 a.m.  
Anonymous Anonim said...

genial :)))

3:09 p.m.  
Blogger Woland said...

nu sunt un celibatar convins, dimpotriva, mie imi plac piz....aaaa, femeile

7:29 p.m.  
Blogger Unknown said...

daca esti celibatar, asta nu inseamna ca nu iti plac..ăăă...femeile lol. in fine, esti ce vrei. =D

8:48 p.m.  
Anonymous elian said...

Doua lucruri vreau sa spun:
1. O familie fara copii e ca un desert pe langa o campie inverzita.
2. De ce vreti sa intoarceti mersul vietii pe pamant? Ce, tu ca barbat nu ti-ai bagat pula in munca altuia? Noi n-am fost ca ei? Pana la urma, ce e rau in a face sex? Cunoasteti o placere si fericire mai mare? Nu dorim pentru copii nostri doar fericire?

4:01 p.m.  
Anonymous blink said...

elian vrea sa-ti f9u9t9a din pasaricile de pe-aici, sau ce cacat ? :)interesant text.

4:51 p.m.  
Anonymous lucy in the sky with diamonds said...

parintii tai ar plezni de mindrie daca te-ar cunoaste cu adevarat

7:03 p.m.  
Anonymous Anonim said...

ai dreptate:)) ai o bere din partea mea, o sa o beau eu pentru tine :))

7:25 p.m.  
Anonymous andra said...

elian n-a inteles nimic :))

9:03 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Acum mi-e clar,ai fost violat de tac-tu.
Nu te obosi sa stergi,stim toti.

11:49 a.m.  
Anonymous Anonim said...

EMO! numai emo gandesc asa. Du-te sa te tai cu cioburi. Sau poate te taie prietenu' tau Vasile taranu' pe care il iubesti =)).

profetul generatiei emo =)) VAI DE CAPU' TAU

4:36 p.m.  
Anonymous Petreceri copii said...

i want a pony too :)

1:24 p.m.  
Blogger Adi said...

M U I E la iehovisti, mormoni si atei!

11:04 a.m.  
Anonymous Sage said...


I must appreciate the blogger. This is the most useful blog for everyone.

10:38 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home