joi, octombrie 26, 2006

Suferinte

Am un mesaj pentru toti disperatii si disperatele care ma bombardeaza cu mass-uri si e-mail-uri. Urasc militantii virgini si militantele frigide. Da' rau de tot. Nu ma intereseaza ca nu stiu ce pinguin e pe cale de disparitie, nu vreau sa salvez Rosia Montana, nu vreau sa scape Vama Veche de betoane, nu vreau sa respir un aer mai curat sau sa traiasca mai in siguranta gandacul de Colorado. Vreau sa nu mai coste 10 milioane masa in Bonsai, vreau sa existe si la noi haine Diesel originale, vreau sa-mi iau un Grande Punto ca sa nu mai merg cu toti cocalarii in autobuz si multe alte chestii pe care VOI nu mi le puteti oferi pentru ca VOI sunteti niste oameni tristi, singuri si fara viata sociala. Pentru ca voi nu traiti prin si pentru voi insiva, ci sunteti o turma oarba si confuza care nu se mai excita decat la reactii "anti". Tot ce va misca de pe o fesa plina de celulita pe alta e posibilitatea de a striga intr-un context oarecare "Jos Guvernul!". Asta va anima pentru ca aveti senzatia ca asa dovediti lumii ca existati, ca n-ati murit, ca sunteti mai mult decat niste X dintr-o multime. Nu sunteti. N-aveti nici o putere, va agitati degeaba. Sunteti masa de manevra electorala, prosti cu stampile in mana si atat. Nimeni din cei cu adevarat puternici nu dau doi bani pe aspiratiile voastre de a salva lumea si n-ar avea nici un motiv sa o faca pentru ca sunteti haotici si isterici in toate demersurile voastre. Si va mai dau o veste - AOL si Yahoo! nu dau nimanui 5 centi ca sa-si salveze copilul. Because they're corporations. And corporations don't give a fuck!

10 Comments:

Anonymous Anonim said...

traiesc in iluzie si se amagesc cu ziua de maine

1:09 p.m.  
Anonymous Anonim said...

traiesc in iluzie si se amagesc cu ziua de maine

1:09 p.m.  
Blogger RudeGirl said...

Cin' te-a suparat, Alex? Vreti haine Diesel originale? Asa ati vrut si Converse, cand au venit, nu v-a mai convenit, ca si-a cumparat toata lumea si au inceput sa fie "common" si "passee" : )
Gata, te-am trecut oficial la grupul militantilor anti-hippioti. Daca nu bagai faza aia cu Bonsai-ul si Disel-ul, aveai sanse sa-ti apara link-ul pe cel mai tare forum : ))
Uite ce poetic e anonymous... <3

1:52 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Eu stiu ca esti suparat ca n-am ajuns ieri... dar totusi.. nu trebuie sa reactionezi asa:D

3:04 p.m.  
Blogger hippiekiller said...

sunt incantat

3:21 p.m.  
Blogger Woland said...

Ana, Cristina, nu are legatura cu voi si oricum, nu sunteti voi chiar asa militante ca indivizii si individele la care ma refer. Eu aveam in vedere un grup de disperati si disperate care ma bombardeaza cu emailuri despre fel de fel de specii care trebuie salvate si altele asemenea. partea proasta e ca ei vor sa salveze lumea si nici nu stiu sa scrie corect romaneste, dar in fine. cum zicea si ileana (pe care n-o cunosc personal, din pacate), e o chestiune de prioritati.

P.S. si nu-s, ma, anti-hippie. sunt anti fucked-up people care sunt Gica Contra.

10:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Interesant e ca si despre tine se poate spune acelasi lucru, dar privind de la un alt nivel.
Ca sa-ti faci o imagine cam cum ar arata o posibila descriere:

http://tinyurl.com/y886cd

:)
Hope you enjoy wry humour. ;)

11:08 p.m.  
Blogger Woland said...

noroc ca nu-s student la filozofie ;)

9:27 p.m.  
Blogger ligxtszwdtgo said...

hmmm...ce destept e woland, ce frumos le zice el, cat de bine deconstruieste el mecanismul de gandire a lighioanelor, cum se proclama el un woland al prostilor si pacatosilor feriti-va de ochiul lui si de mintea lui

1:19 a.m.  
Anonymous Anonim said...

frate da crezi k ne pasa? da`ti coae /kill in consola 10x ... sal

9:29 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home