miercuri, octombrie 11, 2006

O zi buna

Nu e reclama la Joe. E reclama la una din putinele zile bune pe care le-am avut in ultima vreme. La birou la 8 (mda, la fel de nasol ca in toate celelalte dimineti), la un pranz copios cu un foarte bun prieten pe la 1, la facultate la 4, la premierea facuta de Ambasada SUA si Facultatea de Drept pentru studentii cu cele mai bune rezultate la Drept Administrativ de la 6, acasa la mancarica si somnic ulterior. Superb...

In alta ordine de idei, va rog sa nu mai vizitati acest blog in cautare de scandal. Nu vreau trafic, nu vreau atentie, nu vreau reclama. Am scris doua vorbe despre eloa ca asa am vrut eu. Aveti ceva de obiectat, dati-va cu teslele in coaie pe blog-urile voastre ca de-aia le-aveti. Intrati sa comentati, atunci fiti civilizati ca niste intelectuali ce va aflati.

17 Comments:

Anonymous Anonim said...

...şi Eloa zice "mersi".

11:36 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Tugurlane.. am impresia ca esti cam ipocrit.

In orice caz.. ma bucur pentru tine.

2:31 a.m.  
Anonymous Anonim said...

interesant, deci simti nevoia sa spui cuiva ca ai participat la o premiere facuta de nume "mari"; trecand peste extrovertirea care-si gaseste suport doar pe net, nu e cam infantil?

10:41 a.m.  
Blogger Woland said...

@gadjo
elaboreaza

@altoo
nu

11:30 a.m.  
Anonymous Anonim said...

deci nu ti se pare naivitate ca participarea la o premiere, impreuna cu trambitarea ei, sa fie considerata de tine un lucru atat de important in viata ta incat te-a facut sa simti ca ai o zi buna?

12:21 p.m.  
Blogger Woland said...

nu, nu mi se pare naivitate. e vorba de succesul fiecaruia si cum intelege fiecare sa se bucure de el. eu m-am simtit bine sa vad ca cineva intelege sa se revanseze fata de un efort sau un sacrificiu si altfel decat printr-o nota oarecare. ia-o ca pe o rasplata pentru o munca depusa. tie ti se pare naiv sa te bucuri in ziua de salariu sau sa anunti asta si sa-ti scoti prietenii la o bere sa faci cinste?

6:40 p.m.  
Blogger RudeGirl said...

Woland, fată, lasă-l pe Altoo, nu-i mai explica, scopul lui nu e să priceapă. Ce zici tu acolo e infantil, spre deosebire de obiceiul lui de a se duce pe blogurile oamenilor şi a lăsa câte 10 comentarii, doar doar s-o lămuri proştii ăia pe ce lume trăieşte, care e foarte matur, util şi denotă o mulţime de preocupări în viaţa privată.
În altă ordine de idei, să vezi, fată!: n-am găsit; mai încerc; nu vreau în Bonsai; ce zici de Embrio?[Ha. Ha. Ha.]

8:35 p.m.  
Blogger Woland said...

sper ca ai primit mesajul meu. cu scuzele de rigoare. vezi ca e EmbrYo, gagico, cu Y-grec. c-asa scrie urbanii.

mai lipseste sa-mi zica unul ca sunt emo si ma tai pe maini in fiecare seara pentru ca am o viata infecta. i hate myself and i want to die.

9:52 p.m.  
Anonymous Anonim said...

ce?nu mai e cool sa fii urban?

9:54 p.m.  
Blogger Woland said...

gadjo zice ca nu. si gadjo e un zeu printre oameni, asa ca il urmez.

10:25 p.m.  
Blogger RudeGirl said...

Vaaaai, merci de corectura! Mi-am făcut auto-critica şi pedeapsa mea va fi să nu calc niciodată pragul templului! Pentru tristeţea din sufletul meu, cuvintele sunt de prisos. Mă duc să mă tai cu lama.
Şi, fată, e dureros: înseamnă că va trebui să mă iau la întrecere doar cu Ana. Cu jumătatea mea mai bună nu mere, el e deja din altă ligă : ))

11:41 p.m.  
Anonymous Anonim said...

hihi :)

pai, dom'le Woland.. ti-am zis ca esti urban in sensul rau pt ca ai acea placere a activismului de dragul activismului, treaba pe care nu o admir mai departe de liceu.

si cum eu nu as fi indraznit sa folosesc cuvantul 'cordeala' vorbind despre eloa, ma gandesc ca nici tu nu ai ganduri prea curate in ceea ce o priveste. eeeeeeei?

am spus-o.. consider ca cititorul standard de bloguri are in general suficient respect pt femei (chiar daca o recunoaste sau nu) pt a nu avea voi motiv sa porniti scandalul. cazurile extreme se exclud, ele exista oricum si oriunde, eu vorbesc de medie.

am vazut tipi caftindu-si prietenele (mai rau nu se poate) prin sate si cartiere dar nu vad pe vreunul din cei care au postat pe deaia coborand atat de jos. pur si simplu interesul aratat blogului dovedeste ceva de bine.

pe scurt: ati gresit targetul (si mediul).

ps: emo nu te-as fi numit nici mort. nu mi-ai zis daca porti conversi dar sincer, as paria pe pantofi in cazul tau :D Atentie! asta nu te face mai putin urban. eu am extins celebra definitie astfel incat sa includa toti oamenii care au opinii personale de care se tin cu dintii.. un exemplu bun ar fi rudegirl din ce vad. precizare : daca nu ai terminat liceul nu esti urban; daca esti corporatist, nici atat.

1:31 a.m.  
Blogger RudeGirl said...

Cu toţii suntem urbani, Gadjo. Definiţia era largă cu mult înainte s-o extinzi tu : ).
Nu ai definiţia corectă a activismului: Woland nu face activism, face teorie. Este, fată?

4:54 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Ce m-ati speriat... bine ca nu face "critica sociala". As fi renuntat la tot urbanismul care zace in mine si m-as fi mutat in munti:)

Cris, intrecerea nu cred ca o sa tina prea mult.. nu e fonduri, iar fara Woland.. Bamboo-ul va fi pustiu.. poate ne indreptam spre CoolCat ;;)

10:16 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Gadjo prietene, ce-ai cu Ţugurlan de-i zici ca-i ipocrit. Ca doar n-am scris nimic p-acilea. :)

12:53 p.m.  
Anonymous Anonim said...

@ Tugurlan : imi cer scuze, nu am vrut sa te implic in vreun fel. Tu esti adevaratul Tugurlan din tara bloggerilor! :)

@ rudegirl : chiar rude

1:42 a.m.  
Blogger RudeGirl said...

@gadjo: n-am vrut.

3:37 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home