sâmbătă, ianuarie 12, 2008

Despre potenta

Libertatea arunca astazi bomba: Romanii sunt pe locul doi in lume la marimea medie a penisului, cu 15,9 cm, la doar 1 mm in spatele francezilor.

Brusc, viata noastra, a tuturor a devenit mai buna. Barbatii din romania nu mai trebuie sa-si bata capul cu salariile minuscule pe care le aduc acasa. Faptul ca isi trateaza dezgustator nevestele sau iubitele nu mai prezinta mare importanta. Au slujbe de cacat sau abia sunt in stare sa termine o facultate, si aia la o particulara prin vreun fund de lume? Ce daca?! Nici nu mai conteaza ca sunt absolut incapabili sa-si asume raspunderea pentru ceea ce fac, sa fie curajosi sau sa aiba sentimente autentice pentru altceva in afara de o sticla de bere sau de "nationala de aur". Acum exista o scuza, o explicatie si o consolare, in acelasi timp, pentru toate defectele sinistre ale barbatului obisnuit din Romania - are pula mare. Sigur ca s-ar putea spune ca e un ratat din toate punctele de vedere, dar macar are pula mare. Femeia de langa el il ia in ras? Posibil, dar macar are pula mare. Copiii lui il urasc? Nasol, totusi el e ala cu pula mare. Seful lui il considera un incompetent si il plateste mizerabil? E doar ofticos pentru ca n-are pula la fel de mare ca a lui.

Milioane de loseri si-au gasit, peste noapte, alinarea. Singura lor consolare, privind la cacatul care ii inconjoara si ii sufoca, este ca, in ciuda tuturor, au pula mare. Din pacate, pula nu tine loc de coaie, asa ca parfumul de barbatie, de curaj, de incredere, de vitalitate, de virilitate si de responsabilitate pe care il asteptam cu totii ca sa se lase asupra Romaniei si sa ne umple narile in timp ce ne poarta spre zari mai albastre, se lasa asteptat. S-ar putea ca romanii, intr-adevar, sa aiba pulile mari. Pe de alta parte, chiar si dupa aceasta descoperire, romanii raman la fel de lasi, de mincinosi, de prosti, de puturosi si de impotenti ca si pana acum. Barbatia, in mod evident, nu a stat, nu sta si nici nu cred ca va sta vreodata in pula.

Ironic, insa, cum, ca de obicei, in Romania toata lumea se bucura si se mandreste cu locul 2. Cred ca asta spune mai multe decat orice pula de 15-16-17-30 de centimetri.

11 Comments:

Anonymous Anonim said...

2 is not a limit and 3 nobody remembers

10:01 p.m.  
Blogger Nymphesia said...

that's sad...si oricum toti au mintit...

11:36 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Degeaba e mare dacă mai mult stă prin mamele altora.

1:01 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Ce ma deranjeaza pe mine este ca in ultima vreme , astia ''cu pula mare'' au inceput sa-si faca bloguri. Chiar zlele trecute am dat peste un imbecil care cerea un fel de sondaj pe tema ''care o are mai mare ca a mea''. Poate revin si cu un link dar e foarte posibil sa nu-l gasesc.

1:21 a.m.  
Anonymous Anonim said...

E un fel de "degeaba ai penisul mare, daca ai pula mica!" ?

3:46 a.m.  
Blogger puttycat said...

=)) i beg to differ..
sau, cine stie, eu si prietenele mele am fost mai mult nenorocoase decat norocoase :))

3:15 p.m.  
Blogger PANDORA said...

Si daca nu au pula mare, compenseaza asta cu masini tari luate cu bani de prin Spania. Ca sa demonstreze cat o au ei de mare.

3:15 p.m.  
Blogger muffin said...

cred ca asta e saptamana dedicata masuratului pulii.
i can't wait the next one :D

6:22 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Romanii sunt pe locul doi in lume la marimea medie a penisului, cu 15,9 cm, la doar 1 mm in spatele francezilor.
Hmm...la doar un milimetru in spatele francezilor.Asta cum s-o inteleg?))Sincer nu cred ca mai mira pe cineva incompetenta jurnalistilor de la "Libertatea", nici vorba de asa ceva.
Poate doar francezii ar fi cam tristi, stau romanii in spatele lor la un milimetru, pe cand ei nu au pe nimeni care sa le stea in fata.

7:02 p.m.  
Blogger Cosmi Tcaciuc said...

e amuzanta competitia asta a lungimii falosului, dar eu stiam ca pe fete le doare cu cat e mai mare (sau poate sunt romancele sadomasochiste)
asta e un post de al meu mai vechi http://cosmiiiiiisblog.blogspot.com/2009/03/asexualii-genii-neintelese.html, care se pare ca i-a atras atentia unui asexual cu madular de 19 cm :))

2:19 a.m.  
Anonymous imbunatatire said...

pai...pana la urma depinde de femeie, de dimensiunea vaginului fiecareia.

Nu cred ca e o dimensiune ideala universala pentru toate :)

12:01 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home