marți, septembrie 09, 2008

A trip down memory lane

Acum o gramada de vreme, prin iarna trecuta, aparea pe net o tipa care mi s-a parut fascinanta. Nu mai stiu daca am mai scris sau nu despre ea, nu mai stiu daca v-o amintiti sau nu, dar mi-am amintit in seara asta de ea, de cat de haioasa mi s-a parut ideea ei si, evident, de cat de multa ura si imbecilitate a starnit, ca orice gluma mai elaborata care ascunde un mesaj.

Cu asta a inceput totul:



Si, bineinteles, au aparut imediat romanasii obtuzi si aruncatori de venin care au incercat sa elucideze conspiratia din spatele acestui filmulet, penduland ametitor intre reclama la prezervative si intruparea Satanei. Tot ce-au reusit sa produca? Asta:



Atitudinea si discursul tipei din filmuletul asta mi-au placut maxim. Da, controleaza argumentul. Da, isi creeaza un avantaj. Da, e deasupra tuturor si persifleaza tentativele nereusite de barbati care ii lipesc eticheta de curva in timp ce lasa bale pe tastatura. Si-asa s-a creat contextul si pretextul pentru subtextul (care de fapt e de-a dreptul supratextul si "in your face"-textul de mai departe) care urmeaza:



Da, normal, incordeaza-ti coaiele si brandul acolo unde chiar are rost, unde are sens. Nu fi zmeu in spatele monitorului si al unui nick care mascheaza un omulet confuz si speriat. Fa-ti dreptate, fii curajos, ia atitudine, gandeste si exprima-te. Daca vrei sa dai anunt pe net ca iti cauti pizda, fa-o, n-ai nimic de pierdut, e dreptul tau, e libertatea ta. Daca, insa, arunci cu pietre in cei care isi asuma si se bucura de libertatea lor in timp ce, pe ascuns, ii invidiezi si iti doresti sa fii ca ei, atunci esti de cacat si meriti sa mori in bezna. Concluzia?



Oricum ai da-o, ai puta mica si esti cretin. Eventual, impotent. Esti prost, cacanar si suferi de ejaculare precoce. Pentru ca nici acum, nici la 20 si ceva de ani, nici la 30, nici la 50, nu esti in pula mea capabil sa accepti ca o femeie este mai inteligenta decat un barbat. In medie. Si chiar si acum nu-ti doresti sa fii tata, de exemplu, decat ca sa poti sa-ti pedepsesti copiii si sa faci parada de autoritatea ta idioata in fata singurului om cu puta mai mica decat tine din lumea asta - baiatul tau de 13 ani.

17 Comments:

Anonymous Anonim said...

exceptionala tipa! i-a luat pe toti la pula, i-a facut varza...mi-a placut! are si creierul si coaiele mai mari decat multi posesori de "una mica si roz".

3:57 p.m.  
Anonymous Anonim said...

stiu faza de at.

iar fata e intr-adevar originiala, desteapta si adevarata...dar asta nu inseamna ca nu si-a folosit calitatile astea pt a furniza un serviciu, gen- reclama; f probabil la apropo asta, care atunci aparuse de putin tp si trebuia sa creasca

bv lor, nimic de zis; macar au ales ceva ca lumea; si bv si ei...ca a tinut-o si a avut cu ce

6:53 p.m.  
Blogger ^^ said...

si daca a fost reclama, nu va ganditi ca a avut si scenariu? si-atunci clar, nu e meritul ei. plus ca se vede ca e regizat...

11:45 p.m.  
Anonymous Anonim said...

da iri?:) ia fa` si tu...

12:02 a.m.  
Anonymous Anonim said...

si regizat tot de ea este... cel mai probabil

12:04 a.m.  
Blogger Woland said...

deci nu. daca si aici incepeti ca e reclama la prezervative, ca e regizat, ca primeste indicatii din regie si asa mai departe, o sa iau foc.

megalodon a zis-o cu talent. are si creierul, si coaiele, mai mari decat multi baietei care se dau barbati. si, evident, decat multe fetite care inca n-au descoperit a fi femeie ca alternativa la vietile lor gri de domnisoare.

1:06 a.m.  
Blogger ^^ said...

da ma, voi ramaneti cu impresia ca e meritul ei suprem si continuati sa va imaginati ca futeti o femeie inteligenta.

1:19 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Din pacate pentru fanteziile aprinse de tipa, e un viral pentru "sporirea" traficului pe apropo.ro. Tipa e actrita. Si-a facut treaba. Si viralul in sine e de admirat. La o privire atenta insa, se vede si jocul, si intentia - directionarea traficului.

1:41 a.m.  
Anonymous Anonim said...

filmuletele sunt arhicunoscute de o vesnicie. insistam asupra exprimarii dumitale. vezi ca faci cam des tranzitul de la puta la pula. not decided yet?

3:13 p.m.  
Anonymous Anonim said...

suprem, nesuprem...nu multi ar fi fost in stare; e talentata si buna tipa pe joc si nu numai cred io

4:45 p.m.  
Blogger Woland said...

zabriskie. esti degeaba.

dermacultura. nu ne intereseaza scopul. arata bine. atat.

iri. nu-ti fie ciuda. o sa te iubeasca si pe tine cineva.

9:45 p.m.  
Blogger Blashyrkh said...

geniala tipa!
punct.

4:07 p.m.  
Anonymous Anonim said...

geniala pe dracu :)) (blacksh.. te completeaza?!)

alta care cauta atentie..

auzi tu

"Oricum ai da-o, ai puta mica si esti cretin. Eventual, impotent. Esti prost, cacanar si suferi de ejaculare precoce. Pentru ca nici acum, nici la 20 si ceva de ani, nici la 30, nici la 50, nu esti in pula mea capabil sa accepti ca o femeie este mai inteligenta decat un barbat. In medie. Si chiar si acum nu-ti doresti sa fii tata, de exemplu, decat ca sa poti sa-ti pedepsesti copiii si sa faci parada de autoritatea ta idioata in fata singurului om cu puta mai mica decat tine din lumea asta - baiatul tau de 13 ani."

doamne..

in loc sa va faceti blog mai bine faceti ceva care sa va ajute pe viitor,like, reading a book !!

Jeez!!

3:24 p.m.  
Blogger Blashyrkh said...

spre deosebire de alti inapti, putem sa ne facem blog, sa mancam, sa ne pisam, sa ne cacam, sa dormim, sa iesim, sa socializam, sa ne uitam pe net, sa futem, sa ne uitam la filme, sa bem si sa SI citim o carte ... daca avem blog, asta nu ne face automat agramati si analfabeti ... si tu in loc sa dai comentarii dampulea, mai bine ai citi si tu o carte. ;)

ti se respecta parerea, dar nu te mai considera atat de superior !

10:55 p.m.  
Anonymous Anonim said...

http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=9155

5:23 p.m.  
Blogger notalent369 said...

haha...la fel ca tine am perceput si eu aceasta tipa. lumea mai avea putin si arunca si in mine cu noroi pentru ca o aprob. mi se pare ca esti ingust la minte daca incepi sa o condamni doar pentru ca ti se pare ca iti subestimeaza (cand de fapt supraestimeaza, vb ta) iq-ul.

2:10 a.m.  
Blogger Unknown said...

foarte corect ai punctat: este una dintre femile medii, peste media de barbati. si este foarte onorabil din partea voastra sa o recunoasteti ca geniu pentru ca, in fond, totul e relativ!

12:30 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home