miercuri, mai 06, 2009

Schimbari si voma

De cand ma stiu, o data la cateva luni se intampla sa am niste pofte de-alea sinistre de femeie gravida si nedormita. Mi se pune pata pe cate o mancare oarecare, sunt in stare sa bat distante infinite ca sa pun mana si gura pe ea, iar atunci cand ajung acolo, mananc ca porcul si mi se face rau. Dupa o ora de extaz gustativ, da-i cu o noapte intreaga de suferinta, cu dureri de cap, dureri de stomac, greturi, vome si alte animale ale padurii. Si asta de fiecare data, din nou si din nou si din nou.

Azi-noapte pe la 5, in timp ce ma zvarcoleam intr-o noua astfel de drama, m-a bufnit un ras isteric si, timp de vreo 10 secunde am uitat si de durerea oribila care imi zdrobea ceafa, si de faptul ca mi-am borat o bucata de duoden, si de faptul ca tot patul se invartea cu mine mai ceva paturile alea rotative din bordeluri. Radeam pentru ca mi-am dat seama, a nu stiu cata oara, de imbecilitatea situatiei. Poftesc la ceva, nu ma pot abtine, mananc cu pofta ca un disperat, toate astea stiind foarte bine ce urmeaza sa se intample, toata durerea si suferinta care-s inevitabile. Dar le accept si, cu buna stiinta, continuu sa bag in fizic sperand ca poate n-o sa fie asa, ca poate azi n-o sa ma doara, ca poate azi sucul meu gastric o sa fie suficient de acid sa arda toate cacaturile pe care le inghit inainte sa se instaleze greata. Ei bine, nu, asta nu se intampla niciodata, asa cum ajung sa constat de fiecare data.

Si mi-am dat seama ca nu e singura porcarie pe care-o fac cu buna stiinta, fara sa ma pot abtine, desi stiu ca vor urma consecinte extrem de neplacute. Ieri vorbeam cu o colega, eu incercam s-o mint, ea incerca sa nu ma creada. Initial, credeam ca vreau doar s-o fut si as fi dispus sa spun orice minciuna pentru asta. Acum nu mai sunt asa sigur. Initial, credeam ca o sa fie la fel ca intotdeauna. Acum ma gandesc la titlul unei carti haioase pe care am citit-o acum ceva vreme - "Posibilitatea unei insule". Poate e vorba de posibilitatea unei schimbari. Poate nu e musai sa fiu un nenorocit care face sa sufere fiecare femeie care se apropie mai mult de el pentru ca nu e-n stare sa-i arate altceva decat o durere infinita la basca si o aversiune acuta fata de orice forma de angajament mai serios. Poate zilele in care alergam dupa orice fusta imi iesea in cale, stiind ca o sa se termine prost pentru amandoi, dar fara sa ma pot abtine, s-au dus. Poate e momentul sa-mi caut mireasa.

Din pacate, pentru ca lucrurile nu-s simple decat in basme, din aceeasi discutie cu aceeasi colega, in care incercam sa ne furam curentul unul altuia si sa ne lasam reciproc pe intuneric, am descoperit ca nu ma crede nimeni. Admitand ca nu e doar un fior de moment si chiar as fi dispus sa incerc sa fiu un om mai bun (eventual de dragul unei muieri, dar sa nu ne gandim din start asa departe), oricum n-ar hali nimeni pentru ca, nu-i asa, proverbul preferat al romanilor e ala cu lupul si parul pubian al acestuia. Si atunci, vin eu si spun pe la 5 dimineata, cand radeam si vomitam, vomitam si radeam, sa luati pula, voi, infidelilor, pentru ca eu tot o sa ma schimb si o sa va para rau cand mi-ati dat shutuncur si n-ati avut incredere in mine.

Si, ca tot veni vorba, pofta de ieri a fost cheeseburger dublu cu cartofi prajiti, extra maioneza si shake de ciocolata. Azi-noapte, cartofii aia ieseau aproape intregi. Si, bineinteles, aurii si crocanti ca-n reclama.

15 Comments:

Blogger io-n Dushu Tau! said...

ia si tu un colebil, o treaba d'asta. si mie mis e mai intampla..ieri am poftit la cartofi prajiti cu mujdei de usturoi cu rosii. facut, mancat cu pofta, crize de tot felu', luat pastila "x" bagat in pat somn pana dimineata la 10

11:19 a.m.  
Blogger Woland said...

bine, da' pan' la urma nu de mancare era vorba :))

11:21 a.m.  
Anonymous Anonim said...

criza de 30 d ani?

12:04 p.m.  
Anonymous Anonim said...

tu crezi ca increderea vine pe gratis, sau cum?

9:09 p.m.  
Blogger rogue said...

dupa cum spuneam..your public display of so called affection este o ditai usa batanta...se intra usor si se iese cu shutuncur.imi pare rau,dar trebuie sa iti spun ca esti previzibil.
in alta ordine de idei io o sa fiu prima care o sa arunce cu bani in Salam la nunta ta.asa ca nush cum o sa faci , cat o sa strangi din buci sau cum o sa reusesti sa-ti infrunti bulimia afectiva, dar daca chiar trebuie sa incepi de undeva, nu incepe prin incercari evidente de a fute.

11:24 p.m.  
Anonymous Anonim said...

De ce ma minti? De ce ma minti? Ca STIU ca nu-i ceea ce simti!
Furi curent si este evident!
Mananci McBaterii alcaline si te-ai bransat la dozatorul de milkshockuri!!

Ce s-a intamplat cu baiatul ala sensibil care consuma Sasasalam pe turbossistem si era sincer fara sa-i vina sa verse?

Tu chiar crezi ca Love+ o sa puna botul la ciordeala asta nesimtita de electricitate a patriei? Ea l-ar pune, dar nu la prostii de genul asta!

:*n*a*q*

5:10 p.m.  
Blogger Woland said...

dar sasasalamul pe turbo$$istem si lucrurile astea nu se exclud reciproc, tati. stii si tu asta.

n-am asteptari nici de la Love, nici de la altcineva. da'-s mizerii care se cer scoase din stomac, odata cu hamburgerii si cartofii prajiti, ca sa faca loc pentru DIP, curent, sasasalam, tequila stinsa cu bere in sufragerie si alte animale ale padurii. care tot acolo sunt, cum le stii.

7:10 p.m.  
Blogger joacainseara said...

nici eu nu te cred:D

2:03 a.m.  
Blogger Woland said...

foarte rau faci...

9:57 a.m.  
Anonymous Anonim said...

e foarte nasol daca nici prietenii nu te cred, u fuck :))

2:45 p.m.  
Anonymous aprozarnet said...

ia vezi astea.., pe subiect:)

Why Relationships
http://www.youtube.com/watch?v=xkG0fKJt3dE

OSHO: Marriage and Children
http://www.youtube.com/watch?v=5ocbZhRQS9I

3:59 a.m.  
Anonymous aprozarnet said...

Proverb


“Beware your thoughts,

as they became your words. Beware your words,

as they became your actions. Beware your actions,

as they became your habits. Beware your habits,

as they seal your fate.”

2:41 a.m.  
Anonymous sofia said...

Dar totusi, cat de mult poti sa mananci?! Totusi!

11:11 p.m.  
Anonymous viorel said...

"o data la cateva luni se intampla sa am niste pofte de-alea sinistre de femeie gravida"
Asta mi se mai intampla si mie, dar dau o laba pe sexypreggies.com si ma linistesc.

10:15 p.m.  
Anonymous Anonim said...

:)) abia te am descoperit:)) si imi pari super funny
te inteleg perfect...e ca si cum o femeie(ca mine)isi spune de fiecare despartire: "honey prima regula- toti barbatii is porci. ramai la porn online asortat eventual cu pop corn." si apoi...da (ea - femeia) peste un un heartless bastard care nu i acelasi porc care tocmai a iesit din viata ei...si pofteste ...si ...il cunoaste mai bine si... apoi isi aminteste de regula primordiala...
:))

8:49 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home