luni, aprilie 23, 2007

De prin Sibiu









Am fost 3 zile, de vineri pana aseara, langa Sibiu la un concurs de pledoarii organizat de cativa colegi si profesori de-ai mei. Super obositor, dar foarte satisfacator din alte puncte de vedere gen cel profesional. Concluziile sunt simple: NU mergeti niciodata la pensiunea Mai din Rasinari, chiar daca are 5 margarete, pentru ca apa calda si cablul TV sunt cu program; eu am stat intr-o alta vila care inca nu a fost data in folosinta (avea restaurantul inca neterminat) unde conditiile au fost mult mai bune (apa calda la discretie, caldura non-stop, canale cu filme porno) desi am inteles ca urma sa fie clasificata doar la 4 margarete. Mergeti sa mancati mici pe Dealul Negru pentru ca sunt cam la fel de buni ca aia de la Cocosatu'. Nu amestecati mai mult de 5 shot-uri de tequila cu whisky sau Red Bull ca iese nasol rau. Tineti minte ca una chiquita este principale, in timp ce una tequila este doar accesorium. Sibiul este un oras superb si la The Gallery se mananca ireal de bine. Feriti-va pen' ca am fost desemnat cel mai bun avocat din incinta.

Pozele sunt din diverse locuri din Sibiu, piata centrala, catedrala catolica, curtea interioara a primariei (sala cu acoperis de sticla, lift si lampi atarnatoare) si catedrala ortodoxa. La muzeul Bruckenthal nu am putut intra pentru ca era penurie de papuci fiind foarte aglomerat si noi fiind un grup de vreo 40 de persoane. N-am suferit, am avut mai mult timp sa mananc singura masa adevarata in 3 zile.

4 Comments:

Blogger Andra Ilias said...

super tari pozele!

12:51 p.m.  
Blogger I said...

a zis cineva tequilla?:D..frumos Sibiul indeed ..nu ma mira ca ai fost desemnat castigator..anyway,felicitari!

10:28 p.m.  
Blogger Woland said...

au zis mai multi tequila :))

mersi mult pentru felicitari, azazzelo, si pentru compliment andrei, chit ca nu e meritul meu ci al sibiului care e un oras superb :X

10:32 p.m.  
Blogger Jules said...

hehe, Transylvania works in mysterious ways. Congrats once more!

6:52 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home