duminică, iunie 01, 2008

Electorala

Ma tot intreb de ce chestiile socate sunt cele care vand, chiar daca sunt ridicole, absurde sau de-a dreptul imbecile? De ce isteria, flegma sau scandalul fac, de exemplu, trafic pe bloguri.

Moarte homosexualilor! E suficient sa scrii ceva de genul si sa vorbesti serios ca sa primesti 30 de comentarii in care esti injurat, 20 in care esti facut politicos "dobitoc" si esti invitat sa-ti scoti capul din cur, inca 30 in care diversi anonimi ii injura la randul lor pe cei care te-au injurat si se declara ultimii crestini adevarati din Romania si asa mai departe. Moarte jidanilor si tiganilor! Ajungi la stiri, minoritatile respective iau foc, primesti mail-uri de la CNCD si, evident, pletora de comentarii obscene, care impotriva ta, care de partea ta si impotriva detractorilor tai. Jos Basescu! Apar deja hoardele de trolli de stanga, mari admiratori ai conceptului de protectie sociala si vorbitori de 6 limbi straine care o sa-ti explice ce destept esti ca esti impotriva celui care nu face nimic pentru saracii patriei si care dinamiteaza politica externa a Romaniei, iar in urma lor alte sute de isterici care urla dupa normalitate, dupa o clasa politica primenita si dupa incetarea hotiei, venerandu-l pe Mesia Traian.

Apetitul unui popor isteric pentru senzational e deja legenda. Ce nu inteleg e cum se face ca aceasta pofta insatiabila a depasit nivelul tabloidelor de taraba si a patruns in spatiul virtual despre care, pana recent, aveam impresia ca e vag elitist si ca tinde sa marginalizeze rebuturile.

Oricum, in concluzie, pacat ca PNL-ul a luat-o in gura in alegeri, dar ce bine ca unchiu' Ludovic cel mincinos si alcoolist ne-a lasat in pace.

5 Comments:

Blogger Woland said...

da, "vag elitist", in antiteza cu "elitist feroce" (a se citit ridicol si complexat), e cu siguranta mai bine decat "rebut".

12:55 p.m.  
Blogger tromeu said...

"vag elitist si ca tinde sa marginalizeze rebuturile." - woland, si eu credeam acelasi lucru pana sa intru pe pitzipoance si sa mi se descopere voalul care ascundea frumusetile hi5-ului..


;-)

9:24 p.m.  
Anonymous Anonim said...

huh?

10:13 p.m.  
Anonymous Anonim said...

"in concluzie" :)

...din orgolii/ingamfare, sa faci parte din gasca smechera, sa ramai printre cei mai smecheri...e doar un alt loc unde se strang grupuri pana la urma; era doar o chestie de timp pana sa se banalize si aici lucrurile ca in realitate:)

insa,
chiar ieri mi se pare, ma gandeam ca tot e un lucru bun: inainte, pe mail sau prin carti parca, mai citeam ceva asa -

"oamenii(altfel decat numai prefacuti si lachei, care urmaresc doar sa se ajunga ei etc) adevarati(intr-un cuv spus) exista, numai ca nu stiu unii de altii";

acum cu netu si cu blogurile, chiar devine doar o extindere a, sa zicem, "mocirlei cotidene" tot se gasesc intre ei, oameni "adevarati" unii cu altii.

altfel.. sa se gaseasca pe viu pe strada, sau tocmai prin alte colturi ale tari sau ale lumii, din medii diferite, n-ar fi fost la fel de posibil.

deci pana la urma are o jumate plina:)

1:08 a.m.  
Anonymous Anonim said...

bun gandit...bun scris...

9:34 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home