duminică, octombrie 25, 2009

Cand o arzi domestic

Cand femeia ta vrea sa-ti dea senzatia ca te iubeste sau macar ca te place, incepe sa bage romantism. Intre un ragait scurt si o scarpinatura la coaie, tu te arati impresionat, ba poate chiar o sa crezi ca e indragostita de tine, ca e mandra sa fie iubita ta si fericita ca tu esti iubitul ei. Eventual o sa crezi ca esti norocos, ca ai o femeie cu sentimente autentice pentru curul tau paros si unghiile tale cu doliu, ca viata e frumoasa, berea e ieftina si politica nu e curva. E posibil sa crezi toate astea, dar ar fi gresit. Fundamental gresit.

Femeia ta nu vrea de fapt decat ca tu sa supralicitezi. Ea iti da un sms dragut, tu tre' s-o suni. Ea iti aduce un cadou, tu ii aduci un cadou si mai scump. Ea iti pregateste o farfurie de mancare, tu ii pregatesti o baie cu spuma si esente si lumanari parfumate, ii faci un masaj si ii spui ca n-ai pretentia sa ti-o suga dupa toata povestea asta pentru ca pe tine exact asta te implineste ca barbat - sa-i faci ei toate placerile.

E un lucru simplu. Ea stie ce vrea si stie cum sa faca sa si obtina ceea ce vrea. Tu esti un cercopitec semianalfabet a carui mantra este "femeia e a ta doar atunci cand e sub tine" si, in consecinta, in mod cretin si periculos te expui la manipularea perversa de care doar o femeie e capabila. Pana te prinzi despre ce e vorba, ea iti face un copil si tu tre' s-o iei de nevasta, moment in care viata ta s-a cam dus pe pula si o sa schimbi scutece pline cu cacat cam de fiecare data cand iti cumpara ea ProSportul. Pentru ca oricat mi-as dori sa cred in legea compensatiei, ea nu se aplica niciodata in cuplu. Intotdeauna unul o sa primeasca mai putin decat celalalt. Cel mai probabil, el.

Asa ca, amice, reflecteaza putin la chestia asta si fa ca mine. Data viitoare cand te intreaba cu subinteles daca a venit apa calda, raspunde-i demn: a venit, da'-i rece.

5 Comments:

Blogger Indelible Bonobo said...

supralicitarea poate merge si-n directie inversa. de pilda, cand ea iti spune, intinzandu-se in pat cu lotiunea de masaj la iveala "ah, ce obosita sunt si ma cam doare capul", tu poti raspunde "spala niste vase, poate-ti trece".

12:30 a.m.  
Anonymous Anonim said...

ultima fraza, via parazitii, nu? :)

8:19 p.m.  
Anonymous aprozarnet said...

caterinca...dar pana la faza cu casatoritu; adica de cele mai multe ori sunt cam de fapt cocosul in casa ele, dar treburile casnice de regula ele le fac....si in legatura cu copii la fel(ca nu li se schimba numai scutecu la copiii...si atat:) )

6:53 p.m.  
Blogger BMD said...

unghii cu doliu,esti tare rau si foarte realist ce zici facem un schimb de link-uri?

11:56 p.m.  
Blogger Ema said...

ai uitat de faptul ca, trebuie sa faci lucruri fara ca ea sa iti spune...parca sa ii citesti gandurile

12:29 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home