miercuri, martie 19, 2008

Normalitatea e o curva

Poti sa folosesti in aceeasi fraza cuvintele “normal” si “sex”? Exista normal si anormal atunci cand vine vorba de ce face fiecare intre 4 pereti ai lui? Si, presupunand ca asa ar fi, fiecare dintre noi e prizonierul lipsit de orice speranta de evadare al uneia dintre cele doua coloane, obligat sa stea pentru totdeauna “cu-ai lui”? Ca tot veni vorba de normalitate, e normal sa ne fie fortata mana sa avem de-a face din punct de vedere sexual cu semnificativ mai putine persoane decat daca nu ne-am pierde timpul cu etichete de genul asta?

De ani de zile citim in reviste proaste si in suplimentele de weekend ale unor ziare si mai proaste ca tot ceea ce provoaca placere e permis in pat. Ca nu exista normal si anormal, exista doar misto si infect, orgasm si frustrare, tigara de dupa si laba solitara de dupa. Fiecare face fix ce vrea si fix ce-i place, atata timp cat celalalt se simte bine sau, cel putin, n-are nimic impotriva. Chiar sunt plauzibile tampeniile astea? Chiar asa gandeste lumea?

Aud acum cateva seri ca normalitatea sexuala e un dat, vine de la natura, echivaleaza cu procreatia. Pula-n pizda. Normalitatea standard, ambalaj tetra pak si tratata UHT sa nu se-mputa. Tot ce excede sfera asta naturala, devine anormal. Sunt anormal daca iti ofer sau iti cer sex oral. Sunt anormal daca ti-o bag in fund. Nici nu mai intra in discutie cat de anormal sunt daca o iau in fund. Sutem anormali si daca nu facem cate-un plod de fiecare data cand ne futem?

La toate astea se aduna povestea traditionala care se spune in orice anturaj. Legenda urbana a fetei care baga oral si anal la greu pentru ca voia sa se marite virgina. Voia ca barbatul ei s-o ia de noua, voia ca acelasi barbat sa iasa la poarta cu cearsaful patat si sa se laude la tot satul cu mireasa lui stramta-n pizda. In acelasi timp, insa, voia si-un Manhattan la Fratelli, si-o plimbare cu un BMW, asa ca a gasit solutia perfecta ca sa fie toata lumea multumita. Cu siguranta anormala, copii n-a facut. Dar daca ea era multumita si ei erau multumiti si pe nimeni nu deranja ca, pe nesimtite, calcau in baltoace mici de sperma in drum spre serviciu, de ce ne-am apuca sa aratam cu degetul?

Normalitatea si sexul nu se-amesteca. Am depasit de ceva vreme varsta la care mi-era rusine sa intreb si de-un sex oral, si de-o pozitie capra. Ne-am blazat, pornografia e o prezenta constanta in vietile noastre si poate ca am ajuns sa punem semnul egal intre sexul normal si futaiurile anorgasmice si plictisite la care participau bunicii nostri. La urma urmei, asa cum am renuntat sa facem din generarea de plozi mancaciosi la mecdonalds un scop al sexului, cel mai probabil putem sa renuntam si la a face din sex o goana in doi dupa un orgasm salvator, care ne va mantui trupurile transpirate si plamanii pofticiosi de portia de nicotina de dupa.

Sa recunoastem, mai bine, ca sexul a devenit un conflict psihologic, un exercitiu de putere, ca sexul construieste ierarhii, mai degraba decat familii, stabileste pozitii si raporturi de forta, mai degraba decat expresii sentimentale sau intelectuale. Si sa lasam normalitatea pentru “Un Pepsi, te rog! Normal sau light?”

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

bravo... de aia am eu blogul tau la favorites :)

10:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Analiza din ultimul paragraf e cireasa de pe tort.

7:29 p.m.  
Blogger Woland said...

sau bomboana de pe coliva

9:39 p.m.  
Anonymous Anonim said...

aia nu-i legenda urbana, sunt destule cazuri :)
unul intalnit personal.

12:05 p.m.  
Blogger Mikidos said...

=D>

Normalitatea si sexul nu au nicio legatura. Cred ca intre sex si libertate este o legatura, in pat omul trebuie sa se simta liber, dezinhibat, sa dea frau oricarei fantezii. Macar in pat, la naiba!
:))

1:03 p.m.  
Anonymous Anonim said...

http://badabum-plaza.myminicity.com/

10:49 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home