marți, februarie 26, 2008

Desparteli

Dintotdeauna un sut in cur s-a tradus intr-un salt urias pentru omenire. Ca atare, atunci cand scalpul tau devine tinta farfuriilor de portelan ale mamei soacre si cand se-nsira flegmele intre ochii tai ca zilele de abstinenta din ultimele luni, e cazul sa-ti dai doua palme, sa iti bagi picioarele in buzunar si sa incerci si tu traditionalul salt urias direct dintr-un amor dezechilibrat cu tendinte criminale, suicidale sau, Doamne ajuta!, ambele, in prima bodega unde vezi misunand muieri decente, ascunzatoare de duhori pescaresti sub parfumuri scumpe si bine asezonate cu sulemeneala intinsa cu spaclul lor dibaci sau, daca chiar esti norocos sau daca vrei sa-i dai palpitatii autentice fostei, muieri cu garnitura de silicon pentru sanatatea gingiilor tale.

Pana aici ai zice ca totul e normal. Povestea vietii tale. Ne-am iubit, nu ne-am mai iubit, ne-am mascarit, ne-am injurat, ne-am despartit, acum sa-nceapa distractia, sa sara tarfele din ascunzisuri, sa iasa prietenii din vizuini, sa turnam de sus in pahare, sa rascolim agendele cu femei de ocazie pe care le-am mai imprumutat si mai demult sau cu tovarasi de pahar care sa ne tina de cap dupa ce ne vine greata injurand-o pe curva care ne-a mancat zilele. Corect? Corect.

Dar intre viermuiala de femei cu o moralitate dubioasa si purtatoare de nuante de roz, intre sacii de plastic plini cu sticle goale si intre baltoacele de voma pe care ti le-au lasat prietenii tai atoateconsolatori prin sufragerie, te cam freaca un gand – ce-o face curva?

Iti spun eu ce face. Curva isi face blog in care rade de tine, scrie texte lacrimogene (desi vag agramate si formulate impiedicat) despre cat de magar esti, despre cat de mult ai ranit-o, despre cat de porci sunt barbatii, despre ca ai puta mica, despre ca nu stii sa dai limbi, dar mai ales despre isterica aia de ma-ta care te-a tinut la fusta ei pana la 2x de ani, despre cum i-ai zis ei odata la un suc ca ai vrea s-o faci in 3 cu inca un tip, deci esti gay, si asa mai departe. Curva mai iese si la cumparaturi sau la cate o cafea cu prietenele ei, de care, evident, tu n-ai stiut niciodata mare lucru. Si, la fel de evident, le bazaie si pe ele cu aceleasi prostii. Ca esti bou si impotent si nu tii minte decat finala mica a campionatului judetean de ping-pong si mananci seminte si te scarpini in cur dupa care iti mirosi degetul.

Dar infinit mai interesant este ca tot ea, curva, isi gaseste pe altul. Si, dupa ce zile si nopti a udat tastatura cu lacrimi, sudoare si sange mascarindu-te in fel si chip in acest spatiu infinit al prostiei infinite care este internetul, acum arata aceeasi grija neostoita in a informa toti doritorii, curiosii sau simplii amatori de pizda virtuala ca, da, iata, ea care a fost ranita, faultata, cotonogita din punct de vedere sentimental de TINE (care, da, esti un bou si un insensibil si nu intelegi femeia si o sa mori singuri in bezna ca un prost care esti tu), acum a gasit ceva, ceva atat de frumos, de bun, de intelegator, de special, de iubitor si purtator de pula mai mare ca a ta ce nu s-a mai pomenit. Tocmai ea, care parea iremediabil devastata de o jigodie fara inima, tocmai ea, care parea pe veci pierduta in afundul adancului abisului neintelegerii, neiubirii si nefuterii, s-a ridicat ca pasarea Phoenix / Pheonix din propria-i cenusa si, asa cum era de asteptat de la o faptura mirobolanta pe care tu n-ai stiut niciodata s-o apreciezi (adica ea), a gasit ceva mai bun, mai curat si mai uscat.

Si tocmai tu chinuit de remuscari si indoit de ezitari, tocmai tu care n-ai baut niciodata paharul pana la fund cu prietenii si care in loc s-o bagi in pizda ma-sii o bagai in “aia” a ma-sii, tocmai tu, zic, care umblai cu jumatati de masura pentru ca pana si tu credeai ca poate, doar poate, ai fost putin cam porc, te vezi acum in situatia aia penibila in care tie iti parea de-adevaratelea rau in timp ce ea mima suspinele asteptand un alt tren in gara ei umeda si alunecoasa. Bravo, barbate, esti campion!

12 Comments:

Blogger Vlad said...

=D>

11:27 p.m.  
Anonymous Anonim said...

e posibil sa faca asta intentionat...ca sa.ti iasa o data din minte, chiar daca o doare dar nici s.o mai ardeti asa prieteneste...si sa se convinga pe ea ca inca mai poate...cine stie ce i.ai facut si tu, zic :D

12:37 a.m.  
Anonymous Anonim said...

barbatii sunt porci, femeile nu sunt tarfe, zic:)

4:50 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Mai grav e cand barbatii devin tarfe, iar femeile porci. Nu suna bine dar e tot mai actual.

4:12 p.m.  
Anonymous Anonim said...

ne dai si un link la blogu ala? :D

5:43 p.m.  
Blogger Woland said...

asta ar insemna sa presupunem (sau sa recunoastem) ca totul e mai mult decat simpla fictiune si amuzament...

8:02 p.m.  
Blogger muffin said...

apreciez ca te tii dupa Dan Le Sac ;))
thou shalt spell Phoenix.

10:28 p.m.  
Anonymous Anonim said...

din categoria "no one asked you to do that" ci se intampla intotdeauna sa faci ceea ce-ti dicteaza the chemicals from your brain. leapsa apare ca un efect direct al faptului ca suntem prea putin in control of ourselves. but hey, daca stii asta si ti-o asumi, at least you know what the outcome will turn out to be; iar asta teoretic, makes everything burn brighter ;)

11:27 a.m.  
Blogger Kidha said...

fac pariu c următoru' avea şi el blog :P

10:15 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Dar e mica
si esti tinut sub papuc de mami tau

10:53 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Excelent...si e mai mult decat fictiune si amuzament..fiece cuvant

11:05 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Genial omule

1:42 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home