duminică, noiembrie 04, 2007

Inside joke

Stiti care sunt avantajele si dezavantajele sistemului dualist de administrare a unei societati comerciale in raport de sistemul unitar? Haha, nici eu.

Povestea albinei supraponderale. A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti, o albina. Intr-o zi s-a asezat in fata televizorului si, cand l-a deschis, i-a zambit din cutie ranced si mucegait doctorul nouacincinouacinci cu Bebe SexOlogu'. Si-a captivat-o pe albina definitiv si irevocabil. Nu s-a mai ridicat de-acolo. S-a intins spre telefon, a chemat doua prietene si 5 pizza "cu de toate" si au mestecat fericite ore zile saptamani luni ani in sir. Poate parea suspect ca o albina sa manance ca o vaca, dar exact asta s-a intamplat. Si fascinata de cutia din care zambea ranced si binevoitor alde nouamiicincisutenouascinci nu s-a mai lasat dusa de-acolo. Si a stat si s-a uitat preocupata, mai razand, mai plangand, mai zambind cu iz de aducere aminte, mai injurand printre dinti pana a pleznit de cata pizza "cu de toate" mancase.

Morala: ati vazut vreodata albine horizontally challenged? Nu! 'Cause they fucking work, goddammit, unlike so many others.

2 Comments:

Blogger ionut.m said...

S-au mai scris astfel de morale in lumea plina de ochi care sa le citeasca si urechi care sa le auda. Insa depinde cine ce face cu ele. Si cum normalitatea tine intotdeauna cu dintii de majoritate, problema nu este cui sunt transmise, ci de ce au fost ele nascocite in the first place...

5:42 p.m.  
Blogger Pokemon said...

e totul prea serios... :)
salutari

1:17 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home