duminică, octombrie 25, 2009

Cand o arzi domestic

Cand femeia ta vrea sa-ti dea senzatia ca te iubeste sau macar ca te place, incepe sa bage romantism. Intre un ragait scurt si o scarpinatura la coaie, tu te arati impresionat, ba poate chiar o sa crezi ca e indragostita de tine, ca e mandra sa fie iubita ta si fericita ca tu esti iubitul ei. Eventual o sa crezi ca esti norocos, ca ai o femeie cu sentimente autentice pentru curul tau paros si unghiile tale cu doliu, ca viata e frumoasa, berea e ieftina si politica nu e curva. E posibil sa crezi toate astea, dar ar fi gresit. Fundamental gresit.

Femeia ta nu vrea de fapt decat ca tu sa supralicitezi. Ea iti da un sms dragut, tu tre' s-o suni. Ea iti aduce un cadou, tu ii aduci un cadou si mai scump. Ea iti pregateste o farfurie de mancare, tu ii pregatesti o baie cu spuma si esente si lumanari parfumate, ii faci un masaj si ii spui ca n-ai pretentia sa ti-o suga dupa toata povestea asta pentru ca pe tine exact asta te implineste ca barbat - sa-i faci ei toate placerile.

E un lucru simplu. Ea stie ce vrea si stie cum sa faca sa si obtina ceea ce vrea. Tu esti un cercopitec semianalfabet a carui mantra este "femeia e a ta doar atunci cand e sub tine" si, in consecinta, in mod cretin si periculos te expui la manipularea perversa de care doar o femeie e capabila. Pana te prinzi despre ce e vorba, ea iti face un copil si tu tre' s-o iei de nevasta, moment in care viata ta s-a cam dus pe pula si o sa schimbi scutece pline cu cacat cam de fiecare data cand iti cumpara ea ProSportul. Pentru ca oricat mi-as dori sa cred in legea compensatiei, ea nu se aplica niciodata in cuplu. Intotdeauna unul o sa primeasca mai putin decat celalalt. Cel mai probabil, el.

Asa ca, amice, reflecteaza putin la chestia asta si fa ca mine. Data viitoare cand te intreaba cu subinteles daca a venit apa calda, raspunde-i demn: a venit, da'-i rece.

luni, octombrie 12, 2009

Despre fututul online

Urmatoarele 2-3 paragrafe sau cate o da Dumnezeu sa iasa sunt rezultatul unei fictiuni perfecte.

Multa vreme n-am crezut ca cineva isi face blog ca sa futa. Baiat, ma refer. La un moment dat, am inceput sa am priza la femeile care-mi citeau blogul, asa ca am futut cateva dintre ele. Dupa care, m-am plictisit, am inceput sa scriu mizerii si femeile n-au mai vrut sa ma futa pe baza blogului. Acum sunt convins ca 9 din 10 baieti care isi fac blog, il fac ca sa agate femei si sa futa. Observati ca scriu baieti, nu barbati. E o diferenta mare. Cam cat pula mea de mare. Adica mare.

E evident ca, in tentativa lor de a fute, baietii respectivi incearca sa para inteligenti. Incearca sa fie seducatori, sa analizeze probleme delicate din perspective inedite. Incearca sa para sensibili si romantici, dar in acelasi timp sa dea de inteles prin limbajul vag obscen ca au pula mare. Unora le iese. Mie mi-a iesit. Altora nu. E la fel de evident ca femeile, mai exact pustoaicele sau virginele frigide, vor pune botul. Nu, nu in sensul ala, ci in sensul ca vor avea senzatia ca au gasit un baiat virgin si frigid care, totusi, are pula mare, deci e folositor omului. De unde rezulta cresterea exponentiala a numarului de relatii inter-umane in care partenerii raspund la intrebarea "Da' voi cum pula mea v-ati cunoscut?!" cu traditionalul "Pe net".

Ei, si acum vin eu si fac un experiment. Eu sunt un baiat destept, sensibil, romantic si am pula mare. Pentru necredincioase, consultati arhiva blogului, n-ar avea sens sa ma repet ca devin monoton. Am fost convingator la un moment dat, pe bune, as putea sa va dau si link-uri la blogurile ciudatelor pe care le-am futut, dar n-ar avea rost. Acum m-am blazat si m-am lenevit. Nu mai vreau sa ma prefac sensibil sau romantic, nu mai vreau sa va conving ca sunt destept sau ca am pula mare sau ca am bani sau ca am orice alt cacat v-ar putea interesa pe voi.

Acum vreau doar sa va fut. Asa ca iaca experimentul: eu iti spun ca vreau sa te fut. Tu stai, te gandesti, te intrebi daca vorbesc cu tine sau folosesc un "tu" impersonal, dai click undeva in dreapta paginii pe la arhiva, vezi cam cat de romantic si sensibil si inteligent si cult si cu pula mare pot sa fiu daca chiar ma straduiesc si imi lasi un comentariu. Sau imi dai add pe mess. Si de-acolo e simplu - ne prefacem 2-3 zile ca ne povestim vietile, ne mintim reciproc, facem schimb de numere de telefon, bem o cafea, te invit la mine si ne futem. Batem palma? Astept comentarii, add-uri si alte acareturi.

duminică, octombrie 11, 2009

Cerc

N-am plecat niciodata fara sa stiu unde vreau sa ajung. Probabil nici n-am s-o fac vreodata, oricat ar rade altii de mine ca planific prea mult si prea multe. Uneori se intampla sa dureze mai mult sa ajung acolo, alteori dureaza mai putin, iar extrem de rar se intampla sa nu ajung niciodata. Sa presupunem ca acum nu e cazul sa fim atat de pesimisti. Important e ca am rabdare. Daca ai si tu, o sa ajungem acolo impreuna. Daca nu, nu.