vineri, decembrie 29, 2006

Chestionar

Ar trebui sa fiu tag-uit si sa tag-uiesc la randul meu pe altcineva. N-am chef, dar am chef sa fac chestionare. Here goes.

1. Luati cartea cea mai la indemana, deschideti la pagina 18 si scrieti aici al 4-lea rand.

“Asta explica, in logica istorica, aparitia dirijata a minerilor Vaii Jiului la Bucuresti”

- Traian Ungureanu, Tehnica Neputintei la Romani


2.Fara sa verificati, cat e ora?

13:50 – 14:00


3. Verificati - 13.41


4. Cum sunteti imbracat?

Pijamale.


5. Inainte de a raspunde la acest chestionar, la ce va uitati?

Ma dadeam pe net.


6. Ce zgomot auziti in afara celui al calculatorului?

Omni Trio – Higher Ground...muzica, nu zgomot.


7. Cand ati iesit ultima data si ce ati facut cu ocazia respectiva?

Aseara am iesit cu un amic sa bem un sprit si sa vorbim urat despre femei.


8. Ati visat ieri noapte?

Da.


9. Cand ati ras ultima oara?

Aseara.


10. Ce aveti pe peretii incaperii unde sunteti?

O icoana, un tablou si calendarul FHM pe 2006.


11. Daca ati deveni multimilionar peste noapte, care ar fi primul lucru pe care l-ati cumpara?

O vila cu piscina.


12. Care este ultimul film pe care l-ati vazut?

A Scanner Darkly.


13. Ati vazut ceva neobisnuit astazi?

O femeie care si-a cumparat din Cora vreo 20-30 de cutii de tampoane.


14. Ce parere aveti despre acest chestionar?

Aveam chef sa-l fac – deci e interesant.


15. Spuneti-ne ceva ce nu stim inca

Men shave their crotches, they don’t wax them.


16. Care ar fi prenumele copilului dvs. daca ar fi vorba de o fetita?

Andrada.


17. Care ar fi prenumele copilului dvs. daca ar fi vorba de un baiat?

Matei sau Alexandru.


18. V-ati gandit deja sa locuiti in strainatate?

E un plan pentru un viitor inca foarte indepartat..


19. Ce ati dori ca Dumnezeu sa va spuna cand intrati pe Portile Raiului?

Salut! Eu sunt pestisorul de aur si iti voi indeplini 3 dorinte!.


20. Daca ati putea schimba ceva in lume in afara de politica, ce ati schimba?

Structura monopolara a lumii, cu toate tarile gravitand in jurul colosului economic care este SUA – as echilibra un pic balanta.


21. Va place sa dansati?

Uneori.


22. George Bush?

Tinta antipatiei multor oameni.


23. Care a fost ultima chestie pe care ati vazut-o la televizor?

Stirile, acum vreo 3-4 zile.

Ironic...

...nu inceteaza sa ma amuze faptul ca, de vreo luna si mai bine deja, Libertatea arata aproape zilnic cu degetul la "nenorocitul de tabloid" englez The Sun. Oare nimeni nu isi da seama de penibilul situatiei?

duminică, decembrie 24, 2006

Merry X-Mas


Craciunul e ca un fel de fetis. De cateva zile, mi s-a nazarit o chestie - cand spun Craciun, spun Irinel Columbeanu. Craciunul e o femeie de-ale lui Irinel. Pentru o perioada scurta de timp, fiecare vrea sa aiba cel mai frumos Craciun. Sa aiba un brad mare si frumos, cu multe beculete si beteala si de toate. Sa aiba multe bunatati pe masa, multe pungute sub brad, multe cd-uri cu colinde proaste, multe sticle de vin, multe multe multe. Fiecare vrea ca Craciunul lui sa fie mai cool decat al vecinului, al colegului de serviciu, al sefului sau al oricui altcuiva. Fiecare vrea un Craciun full-option. Exact cum isi alege Columbeanu femeile - full-option.

Dar, pana una-alta, pe un ton mai optimist, Craciunul a venit, eu mi-am cumparat palton, fular si manusi, am cateva tigari de foi puse deoparte pentru marele eveniment si o felicitare pe masura. Merry Fucking Christmas!

vineri, decembrie 22, 2006

Iarna asta...

...vreau sa rad. Vreau sa ma bucur din lucruri marunte. Vreau sa raspund la telefon cu usurinta si zambetul pe care le aveam inainte sa inceapa sa sune de 150 de ori pe zi. Vreau sa ma plimb pe strada prin ninsoare. Vreau sa-mi fie frig atunci cand vreau sa-mi fie frig si cald atunci cand vreau sa-mi fie cald. Vreau sa respir fum si sa ating alb. Vreau sa-mi amintesc. Vreau sa ma mir. Vreu sa tremur. Vreau sa visez. Vreau sa aud lemne troznind in soba. Vreau sa nu-mi mai rod unghiile. Vreau rosu. Vreau sa fiu politicos cu oamenii si ei sa fie politicosi cu mine. Vreau sa port manusi moi si calduroase. Vreau sa am fulgi de zapada prinsi in gene. Vreau sa se stinga luminile alea oribile din oras. Vreau sa moara toti fomistii deghizati in Mos Craciun. Vreau sa fie iarna. Si vreau sa ma indragostesc.

miercuri, decembrie 20, 2006

Cine-a tras in noi?

A venit iar ziua aceea a anului. Ca un ciclu de femeie pe deplin maturizata, cu o regularitate si precizie elvetiene, in fiecare an pe 21 decembrie incepe. Incepe sirul nesfarsit de lamentari, de intrebari fara raspuns, de mortificari, lacrimi, suspine si nelinisti. Cine-a tras in noi? A fost revolutie? Cine erau teroristii? De ce a fost 21-22 decembrie o noapte atat de sangeroasa pentru Bucuresteni? De ce, cine, cum, cand, cat?

In ultimele zile s-au petrecut si alte evenimente. Altfel decat in anii precedenti. Ma refer la raportul Tismaneanu, care mi se pare o grua de oxigen pentru democratia romaneasca, democratie care incepuse sa puta a apa statuta. De ce? Nu ma intereseaza ca e realizat tot de fosti comunisti, ca se exagereaza sau ca nu e decat un pretext pentru o noua lovitura de imagine a lui Basescu. Astea sunt aspecte, sigur, importante, dar discutabile. Ceea ce ma intereseaza este valoarea morala intrinseca a raportului, oportunitatea lui si faptul ca veridicitatea celor scrise acolo este garantata de prezenta la prezentarea lui de catre personalitati precum Regele Mihai I, Lech Walesa sau Jelio Jelev, anticomunisti genuini, nu frustrati din esalonul 2 ca Iliescu.

Daca s-ar respecta recomandarea comisiei de a se constitui un colectiv redactional pentru un manual scolar de istorie a comunismului, care sa devina o parte din programa de invatamant a tuturor tinerilor romani, sunt convins ca in cativa ani Romania ar arata altfel. oamenii ar fi mai constienti de lumea in care traiesc, de locul lor in societate si si-ar aduce aminte de raspunderea pe care o implica gestul ala neinsemnat de a pune o stampila pe o hartie din 4 in 4 ani.

marți, decembrie 19, 2006

Happy Birthday!



Happy birthday to me! Ma rog, ziua mea a fost ieri, dar n-am apucat sa intru si sa scriu asta pe blog. Oricum, nu ma supar daca imi ureaza cineva La Multi Ani cu intarziere, it's better than nothing. In plus, sunt oricum prea euforic. I got t3h present! *drools*

duminică, decembrie 17, 2006

FMA

ZOMG! Think I'm turning into one of them anime freaks...I just love Edward and Alphonse Elric.

sâmbătă, decembrie 16, 2006

Expectations

2 days away from my birthday. the poster says it all - expect the unexpected.

Harajuku


*drools*

vineri, decembrie 15, 2006

Nu-i asa ca...


...n-ati citit Neuromancer cand erati mici?

joi, decembrie 14, 2006

Horrorpops

Au devenit recent una dintre trupele mele preferate. Iar Freaks in Uniforms una dintre piesele mele preferate. Versurile - mai jos:

Musical correctness
It's just a guide on how to perform
Everything less
Stuffed up opinions,
Dooms all thinking
Trying to put everything in a box
Freaks in uniform,
Creating norms
It's misguided unity!

In it for the thrill
It's got it's own will
You can go "Na-Na-Na-Na-Na-Na-Na" yourself
Can't keep it clean,
It's a live pinball machine
You can go "Na-Na-Na-Na-Na-Na-Na" yourself

A dangerous disease
But I don't wanna be cured
I don't want to just be pure
It's low self esteem
Creates inbreeds
A zombified closed community
A brainwashed breed of hypocrisy
It's misguided loyalty!

You got it wrong, don't need no uniform
To know where I belong
Freak out!


miercuri, decembrie 13, 2006

Easter? Bunny?


I've already made up my mind about Christmas. But what about this cute, fuzzy Easter bunny? You can't help loving him, right?

marți, decembrie 12, 2006

Nana

<3<3<3

Post Scriptum

N-am avut net in ultimele trei zile. Mi-am dat seama cat de dependent sunt atunci cand am constientizat ca, fara net, n-am citit ziare, nu am urmarit evenimente, stiri sau personaje, am ascultat aceeasi muzica din nou si din nou, am REvazut filme si chiar m-am jucat pe calculator. Trist din anumite puncte de vedere, foarte trist din altele. Iarna asta e cea mai nasoala din viata mea, din prima zi mai rece am racit si traiesc o raceala perpetua ever since. Ma consoleaza faptul ca vine ziua mea. Nu stiu ce-o sa primesc, sper doar ca printre cadouri sa fie si ala pe care mi-l doresc eu mult de tot. Nu spun care, dar o sa dau sfara in tara daca o sa-l primesc. Pana atunci, continuu sa tusesc. Si de maine incep 2 zile de nesomn si studiu. Yaaaay!

Ah, era sa uit, cica se insoara Cheloo.

vineri, decembrie 08, 2006

Merry Christmas? I beg to differ...

Dear Santa,

Urasc sarbatorile de iarna. Urasc toata "luna cadourilor". Urasc avalansa de oameni ahtiati dupa cumparaturi care iau cu asalt hypermarketurile cu o furie nestavilita si cu o pofta obscena de a-si cheltui fiecare leu din buzunar pe fel de fel de prostii. Urasc troienele de publicitate de cacat in care diverse firme ne multumesc ca le suntem clienti si ne ureaza sarbatori fericite cand, de fapt, 9 din 10 au uitat de mult cum arata clientul lor, candva intre doua partide de sex cu nevasta clientului. Urasc oamenii fara viata care se deghizeaza in Mos Craciun si umbla pe strada sau prin centrele comerciale si urla "Ho! ho! ho!" exact ca in filmele americane proaste, promovand astfel sosete de bumbac sau tampoane. Urasc rudele care isi amintesc ca au vazut ca teve ca "Christmas is about sharing" si vin cu mana in dos la tine ca sa-ti manance carnatii si caltabosii si sarmalele si ca sa constate, inevitabil, "ce mare te-ai facut" cand de fapt tu ai 20 de ani, bei, fumezi si faci sex. Urasc oamenii care iti zambesc fals si iti ureaza Craciun Fericit! cand de fapt te urasc de moarte pentru ca n-ai vrut sa le dai o tigara sau sa copieze la un examen acum cateva luni. Urasc hype-ul americanesc care se face mai nou in jurul Craciunului si faptul ca se pierde orice semnificatie metafizica in favoarea banilor, promotiilor, ofertelor si pensionarilor fomisti deghizati in Mos Craciun. Si cel mai mult si mai mult urasc reclamele cu camioanele Coca-Cola si alea la Tuborg Christmas Brew (care, ca tot veni vorba, e un gunoi de bere).

Love,
Timmy.

P.S. Mosule, daca imi aduci un Playstation 3, sar si eu cu o bere ca baietii. Te pupic.

marți, decembrie 05, 2006

Mos Nicolae

Asta seara vine, nu? Ma rog, mie deja mi-a adus cadoul, dar tot ar fi dragut sa gasesc ceva dulce in adidasi maine dimineata. Singura parte nasoala e ca, o data cu asta, a inceput sezonul asta ieftin (dintr-un anumit punct de vedere, scump din altul) al sarbatorilor, in care lumea se calca in picioare sa cheltuiasca ultimul leu din buzunar in Cora si in care te viziteaza rude pe care nu le-ai mai vazut de la Craciunul trecut si tot asa. Urasc sarbatorile de iarna, dar mi-e lene sa expun acum toata teoria. Poate maine...